Dan Ursa, marele câștigător Survivor România 2023! Pleacă acasă cu cecul de 100.000 de euro

Ultima actualizare:

Marea finală Survivor România 2023 a luat sfârșit și și-a adjudecat câștigătorul! El este concurentul care pleacă acasă cu premiul de 100.000 de euro, dar și cu o sumă frumușică pentru toate cele 5 luni petrecute în Dominicană, departe de casă. Este vorba despre Dan Ursa.

Dan Ursa, marele câștigător Survivor România / Sursă foto: captură Voyo
Dan Ursa, marele câștigător Survivor România / Sursă foto: captură Voyo

Dan Ursa a câștigat Survivor România

5 luni departe de casă, de familie, de prieteni, de mâncare și confort, însă toate au fost cu folos! Dan Ursa a fost cel mai puternic și a câștigat titlul de marele supraviețuitor al ediției 2023 Survivor România!

Marea finală a fost împărțită în 2 faze, iar traseul nu a fost deloc unul ușor. Cu aceeași dăruire ca întotdeauna, Dan Ursa a câștigat în fața lui Andrei Krișan cu ajutorul numărului mai mare de voturi pe care le-a obținut din partea publicului. 

Dan Ursa, epuizat pe traseu

În prima parte a finalei de miercuri de la Pro TV, Dan Ursa a ajuns la epuizare pe traseu. Etapa în care Krișan a ajuns direct la voturile publicului, aflându-se printre cei 2 ultimi finaliști ai competiției a fost cea care i-a dat mari bătăi de cap lui Dan Ursa. 

Rămas fără vieți, Ursa a pierdut în fața lui Krișan și aproape că s-a prăbușit pe banca susținătorilor. Krișan nu a rămas indiferent și a mers numaidecât să-i fie alături lui Dan Ursa. L-a îmbrățișat și l-a încurajat, în aplauzele tuturor.

Consiliul tribal a avut cea mai mare intensitate de până acum, căci liniile de vot au fost deschise preț de câteva zeci de minute pentru Dan Ursa și Carmen Grebenișan. Dintre cei doi, numai unul avea să i se alăture lui Andrei Krișan, pentru lupta finală. 

„Emoție, domnul Dan... Exact ceea ce am vrut să transmit, emoție, asta mă caracterizează acum. Mă gândesc la emoțiile celor de acasă, la emoțiile familiei mele... Am emoții pentru ei, nu pentru mine. Știu că mă susțin și sunt foarte emoționat”, a spus Dan Ursa, în consiliul tribal. 

Dan Ursa, aproape de epuizare după traseul din finală / Sursă foto: captură Voyo
Dan Ursa, aproape de epuizare după traseul din finală / Sursă foto: captură Voyo

Dan Ursa și Andrei Krișan, finaliștii Survivor România 2023

UPDATE 22:56: S-a dat STOP VOT

„Unul dintre voi continuă bătălia în Survivor România, unul dintre voi se alătură lui Andrei Krișan. Jocurile strategiei, ale supraviețuirii, au trecut. Acum aflăm cine merge lângă Andrei Krișan în etapa finală a finalei. Al doilea finalist al sezonului 2023 dintre Carmen și Dan, Andrei Krișan așteptând, este Dan Ursa”, a spus Daniel Pavel.

Prin urmare, bătălia finală Survivor România 2023 se dă între Andrei Krișan și Dan Ursa. 

„Mă simt cea mai câștigată persoană. Nu-mi vine să cred că am ajuns până aici. Ceea ce am trăit nu poate să-mi ia nimeni. O să dăinuiască în mine toată viața. Dan chiar merită. Îi respect și le urez succes în continuare. Merită tot ce e mai bun! Sunt niște oameni foarte faini. Vă doresc succes mai departe”, a spus Carmen Grebenișan, după ce a pierdut locul din finală, în fața lui Dan Ursa. 

UPDATE 23:02: Se deschid imediat liniile de vot din Dominicană pentru ultima sesiune

UPDATE 23:34: S-a dat STOP VOT pentru ultima dată în marea finală

„Dane, Krișane, hai...de mână, amândoi...Două momente sunt importante în viața omului: momentul în care te naști și momentul în care realizezi de ce te-ai născut. Poate că Survivor chiar este o metaforă a vieții”, a spus Daniel Pavel, înainte de a anunța numele marelui câștigător Survivor România 2023. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net