Cine va câștiga Survivor? Plusurile și minusurile celor trei finaliști: Ursa, Carmen și Krișan

Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan luptă astăzi, în finală de la 20:30, pentru titlul Survivor România 2023! Cei trei concurează și pentru premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro, iar Click! îți spune care sunt atuurile și minusurile celor trei rămăși în concursul de la Pro TV.

Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan luptă  în finală pentru titlul Survivor
Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan luptă în finală pentru titlul Survivor

O parte dintre foștii concurenți au ajuns în Republica Dominicană pentru a participa la finala ”Survivor România” ce va fi transmisă astă-seară, în direct, de Pro TV și e prezentată de Daniel Pavel. Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan sunt cei trei rămăși în concurs după ce Alexandra Ciomag a părăsit competiția cu doar o zi înainte de Marea Finală.

”Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în acest punct. Nu m-aș fi gândit niciodată să ajung până în semifinală. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige”, a declarat emoționată cea pentru care flacăra s-a stins marți. Au rămas doar 3 și sunt cei mai iubiți concurenți, iar Click! îți spune care sunt atuurile lor și cine ar putea câștigă.

Dan Ursa e pasionat de sport și călătorii

Dan Ursa a dat jos peste 40 de kilograme
Dan Ursa a dat jos peste 40 de kilograme

Dan Ursa (40 de ani) este concurentul cu cea mai mare transformare vreodată dintr-un concurs de televiziune. Și asta pentru că în cele 5 luni de competiție a slăbit peste 40 de kilograme, având puterea să treacă peste kilogramele în plus. Telespectatorii cu siguranță îl admiră și sigur că îl vor vota, mai ales că i-a crescut foarte mult cotă de când se află în Republica Dominicană.

Despre Dan Darius Ursa se mai știe că lucrează ca director zonal de vânzări. Din fotografiile publicate pe contul lui de Instagram, se poate vedea că era și înainte pasionat de călătorii, de tir cu arcul, de sporturi de iarnă, de echitație, de scuba diving, dar și de zborul cu avioane de mici dimensiuni. Acesta a călătorit în Zanzibar, în Tanzania, unde a stat cu tribul Massai, în Egipt, în Thailanda, în Turcia și în Bangkok.

Carmen Grebenișan are o comunitate mare de urmăritori peste 680.000

Carmen Grebenisan ar putea fi câștigătoarea acestui sezon din Survivor
Carmen Grebenisan ar putea fi câștigătoarea acestui sezon din Survivor

Nimeni nu se așteaptă, dar Carmen Grebenisan (29 de ani) ar putea fi câștigătoarea acestui sezon din Survivor, pentru că are o comunitate mare de urmăritori peste 680.000 de persoane pe Instagram și este posibil să câștige, deși este singura femeie din competiție.

Fanii, familia și prietenii vor fi alături de ea și o vor vota în număr mare. Să nu uităm că este o luptătoare și a mai participat și la ”Dancing on Ice” și ”Asia Express” unde a dat dovadă de putere, stăpânire de sine și răbdare, însă nu a ajuns în finală în nici unul dintre concursuri. De data aceasta este posibil să rămână în ultimii doi finaliști, căci cei trei se vor duela și apoi se va intra live-uri.

„Părinții mei stau departe de mine de câțiva ani. Am învățat să mă descurc singură, să fiu independentă încă de mică. Tot timpul îmi e dor de ei. Ai mei sunt foarte mândri de mine. M-au lăsat să fiu exact cum am vrut să fiu. O singură palmă cred că am primit, în rest m-au lăsat să fac absolut tot ce am vrut eu să fac vreodată. Am făcut foarte multe prostii. Nu am fost o fată cuminte, am fost foarte rebelă, dar a funcționat”, povestea ea.

A renunțat la viața din Cluj pentru a se muta în București alături de iubitul ei. Alex Militaru este cel care i-a devenit soț în urmă cu un an. Cei doi au organizat o cununie atipică, iar tematică a fost military. Evenimentul a avut loc în București la restaurantul deținut de bună sa prietenă, Alina Ceușan. Pe lângă jobul pe care îl are în online, Carmen Grebenișan are și o afacere împreună cu Alina Ceușan.

Atuurile lui Andrei Krișan: rezistență mentală și fizică

Krișan, campion naţional Karate Shotokan și Taekwondo
Krișan, campion naţional Karate Shotokan și Taekwondo

Cel de-al treilea, dar nu și ultimul concurent rămas în finală, este Andrei Krișan (30 de ani), campion naţional la Karate Shotokan și Taekwondo, care are și experiență vastă în domeniul bodybuiling-ului. Aceste experienţe, spune Războinicul, o să facă diferența între el și adversarii săi în probele pe care le are de trecut în competiția dură la care participă. Crede în șansa sa de a câștiga competiția și este determinat să facă tot ce îi stă în putință ca acest lucru să se întâmple.

Originar din Cluj, Krisan, activează de mulți ani în zona de culturism – fitness şi antrenează, cu succes, mulți elevi.

”Am acceptat provocarea celor de la Survivor România și am pornit într-o călătorie despre autocunoaștere, rezistență mentală și fizică, dar și despre muncă în echipă alături de ceilalți Războinici”, spune Krisan.

Bărbatul a povestit, înainte de a pleca în Republica Dominicană, ce frici are în legătură cu aventură pe care o trăiește în acest moment.

Cea mai mare frică e să fiu mușcat de ceva sau înțepat în timp ce dorm acolo. Asta o să fie”, a dezvăluit acesta. A avut noroc!

     Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
pepe jpg
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net