Cu ce se ocupă Alex Militaru, soțul frumoasei Carmen Grebenișan de la „Survivor România”

Toată lumea o cunoaște pe Carmen Grebenișan (30 de ani), faimoasa de la „Survivor România 2023”. Însă, mulți nu știu cine este soțul său, bărbatul cu care este căsătorită din anul 2021! Click! vă prezintă imagini cu tânărul care i-a furat inima! Bărbatul, de profesie farmacist, o așteaptă pe Carmen Grăbenișan acasă, să revină din competiția sportivă din Republica Dominicană.

Alex Militaru și Carmen Grebenișan formează una dintre cele mai frumoase și discrete familii din showbiz-ul românesc! Înainte de a face marele pas, cei doi au fost buni prieteni, având în vedere că vedeta era implicată într-o altă relație amoroasă. Însă, după separare, Alex și Carmen au ajuns la concluzia că merită să își dea o șansă. Tânărul nu a stat prea mult pe gânduri și a cerut-o în căsătorie în anul 2020. Un an mai târziu, în luna august, cei doi își jurau credință și iubire veșnică.

Alex Militaru este născut în Slatina și a absolvit Colegiul Național „Radu Greceanu”. A ales să se mute în București, pentru a continua studiile Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. În trecut, în cadrul unui interviu, Carmen Grebenișan vorbea despre frumoasa lor poveste de iubire.

„Ne înțelegeam foarte bine, dar nu am trecut de un prag mai mare de atât. După despărțirea de fostul iubit, mi-am dat seama că omul acesta era cumva prietenul meu și mai mult de atât. De-asta s-a întâmplat totul atât de repede. Noi suntem împreună practic din februarie [2020]. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical.

Ne-am înțeles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri. Să fii cu cineva care te motivează să ai o viață și mai bună, pentru că relațiile sunt mai mult decât sentimentul acela de iubire. Într-o relație trebuie să vă inspirați unul pe celălalt încât în fiecare zi, să deveniți cea mai bună versiune a voastră”.

Carmen Grebenișan, probleme în cuplu

Carmen Grăbenișan nu se ferește! Aceasta recunoaște că vrea să dețină controlul în relație, să știe absolut tot ce se întâmplă. Chiar dacă este geloasă, preferă să mascheze acest lucru. Consideră că, dacă își arăta gelozia, e un semn de slăbiciune.

„Sunt o persoană dominantă. Probabil, arăt așa cuminte, dar sunt destul de rea. Poate rea e prea mult zis, dar sunt o persoană căreia îi place să controleze absolut tot. Nu sunt geloasă, dar îmi place să știu tot ce se întâmplă. Și chiar dacă sunt geloasă, nu îmi place să arăt că sunt geloasă, pentru că mi se pare că mă face să par slabă și nu-mi arăt niciodată gelozia, chiar dacă sunt. Poate o vede doar peretele și dau cu ceva”, a spus Carmen Grebenișan, la Antena Stars, în trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net