Carmen Grebenișan, terasă ca-n Grecia. Cum arată penthouse-ul din Capitală

Carmen Grebenișan are o casă la care mulți pot doar să viseze, pe care și-a amenajat-o după bunul plac, în conformitate cu cele mai noi tendințe în materie de design interior. A avut alături o echipă de profesioniști, însă ideile i-au aparținut bloggeriței, dar și soțului său, Alex Militaru.

stanga
dreapta
carmen grebenisan (2) png
image
image
image
image
image
image
image
image

Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au achiziționat un penthouse în inima Capitalei. Imobilul, situat la ultimul etaj al unei clădiri din București, este organizat pe două etaje și are o terasă imensă, întinsă pe suprafața întregului apartament. Deși penthouse-ul e gata de luni bune deja, Carmen Grebenișan abia de acum poate începe să se bucure de terasa sa, căci a finalizat amenajarea și decorarea spațiului, în cel mai mic detaliu.

Prețul de achiziție al imobilului a fost de aproximativ 200.000 de Euro, însă investiția totală se ridică la o sumă mult mai mare, date fiind finisajele și piesele de mobilier de lux pentru care au optat cei doi soți. Spre exemplu, numai patul pe care Carmen Grebenișan l-a ales în dormitorul matrimonial este listat pe site-uri de specialitate la aproximativ 3.700 de Euro, iar canapeaua face parte din aceeași gamă.

Carmen Grebenișan, oază de relaxare pe acoperiș, în agitația orașului

Penthouse-ul în care Carmen Grenenișan și soțul ei s-au mutat are două etaje. La parter se regăsesc un living, o bucătărie open space, dormitor matrimonial cu baie proprie, o cameră ce servește drept dressing și încă o baie de serviciu. La etaj există încă o bucătărie, dar și terasa generoasă, pe care Carmen abia a finalizat-o. Pe acoperiș, vedeta a pus mai multe șezlonguri, un jacuzzi, un set de canapele de exterior, o masă mare cu multe scaune, dar și mai multe accesorii din ratan.

„Am investit destul de mult. Nu am făcut un calcul total. Am avut un cont în care puneam banii de fiecare dată când îmi intrau mie banii eu îi puneam acolo. Pe toți, absolut toți, vă zic sincer, stăteam pe lună cu minimul necesar, voiam să investesc absolut tot. E o investiție comună. (…) Nu e o casă pe care să o vindem vreodată. (…) Nu am fost fană, genu ăsta de fată ca să-mi cumpăr genți, pantofi, mereu am investit în ceva”, a declarat Carmen, la Antena Stars, despre casa pe care a cumpărat-o anul trecut.

stanga
dreapta
carmen grebenisan nunta1 jpeg
16 nunta carmen grebenisan 6 jpg jpeg
2 carmen grebenisan nunta jpg jpeg
3 carmen grebenisan coronavirus 3 jpg jpeg
5 carmen grebenisan coronavirus 1 jpg jpeg
6 carmen grebenisan ceruta in casatorie 2 jpg jpeg
4 carmen grebenisan coronavirus 2 jpg jpeg
1 carmen grebenisan coronavirus 5 jpg jpeg
6 carmen grebenisan coronavirus 4 jpg jpeg
carmen grebenisan nunta 4 jpeg
carmen grebenisan nunta 3 jpeg
carmen grebenisan
carmen grebenisan dance on ice mov thumbnail png
Carmen Grebenisan DOI jpg

Soțul vedetei nu este obișnuit cu viața de persoană publică: „Nu pot”

Carmen Grebenișan este un cunoscut blogger de fashion. S-a lansat în Cluj-Napoca, pe când era în facultate și, de atunci, viața ei s-a schimbat radical. Între timp s-a mutat la București, unde l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a și căsătorit între timp. Singura constantă din viața ei a rămas prietenia cu Alina Ceușan, care îi este și colegă de breaslă. Alex Militaru și Carmen Grebenișan formează un cuplu de mai bine de doi ani.

Bărbatului i-a fost foarte greu să se adapteze la stilul ei de viață, nefiind obișnuit cu atenția pe care o primește o persoană publică. Cel mai greu moment a fost chiar la cununia celor doi, unde Alex a fost copleșit de numărul de persoane prezente la eveniment.

„De foarte multe ori am avut discuții în direcția asta, pentru că nu prea îi place atenția. îl entuziasmează, dar nu-i place neapărat atunci când e multă lume în jur. Am pățit asta și la cununia noastră civilă. Am avut un moment, (...) i-am zis „haide să urcăm pe scări” și când a urcat pe scări el și a văzut lumea - care erau invitații noștri, o sută și ceva - mi-a zis „Nu pot, Cramen. Nu pot să fac asta.”. (...) Reacționează ca un om normal la prea multă atenție și la prea multă energie în jur”, a mărturisit influencer-ul, despre soțul ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
BeFunky collage (2) jpg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png