Imagini de senzație: Faimoșii s-au întors la Survivor România! Cum a reacționat DOC, atunci când l-a văzut pe Iftimoaie

Ultima actualizare:

Iată că a venit ziua cea mare! Miercuri are loc marea finală Survivor România, iar Faimoșii și Războinicii au făcut încă un zbor în Dominicană, pentru a fi alături de cei 3 rămași în competiție: Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan. Carmen Abrudan a fost cea care a postat o mulțime de story-uri pe contul său de Instagram, iar internauții au putut vedea că între DOC și Ionuț Iftimoaie nu mai există nici cea mai mică urmă de dușmănie!

Faimoșii au ajuns în Dominicană pentru marea finală Survivor România!
Faimoșii au ajuns în Dominicană pentru marea finală Survivor România!

Faimoșii au ajuns în Dominicană

Așa cum era de așteptat, pentru marea finală Survivor România, toți Faimoșii și toți Războinicii se întorc pentru a le fi aproape celor 3 supraviețuitori care luptă pentru marele premiu. 

Cazați într-un resort de lux, îmbrăcați frumos, curați, parfumați și aranjați, dar și cu emoțiile la purtător, Faimoșii s-au îmbrățișat, bucurându-se de frumoasa revedere. Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Crina Abrudan și Ștefania Stănilă nu s-au putut dezlipi de plajă, pe când DOC și Ionuț Iftimoaie s-au regăsit în cele mai pașnice condiții. 

Într-un story postat de Crina Abrudan pe Instagramul său, internauții au observat că DOC și Iftimoaie au îngropat securea războiului și sunt cum nu se poate mai bucuroși că s-au revăzut. Au dat mâna prietenește, în timp ce Ștefania le-a făcut fotografii și Crina i-a filmat. 

După ce DOC a fost eliminat, conflictele au continuat de partea lui Ionuț Iftimoaie, însă de data aceasta au fost cu Kamara. Cei doi s-au șicanat până la eliminarea lor și chiar se spune că a fost vorba să vină în România cu avioane diferite. Ulterior, Kamara a declarat că nu are nimic de împărțit cu Ionuț Iftimoaie și că tot ce au trăit negativ în Dominicană, a rămas în Dominicană.

Pesemne că norii negri s-au risipit, DOC și Iftimoaie se comportă ca și cum niciodată nu au existat tensiuni între ei. Și bine fac!

Cel mai probabil, Faimoșii proaspăt ajunși în Dominicană de-abia așteaptă marea finală, mai ales că a rămas în competiție Carmen Grebenișan, singura membră a grupului de dinainte de Taino. În timp ce ei se bucură toți de zile frumoase de relaxare, cocktailuri, plajă, piscină și voie bună, Carmen are un singur țel: marele trofeu!

Miercuri, rămâne de văzut dacă va fi ea cea care va primi marele premiu de 100.000 de lei, căci va lupta cu cei mai puternici bărbați din reality-show: Dan Ursa și Andrei Krișan! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net