Surpriză totală! Avem numele primului finalist Survivor România, dintre cei 2 care luptă pentru marele trofeu

Ultima actualizare:

Ne mai despart doar câteva ore de marea finală Survivor România! Avem primul nume dintre cele 2 care luptă pentru premiul de 100.000 de euro! Au fost 30, dar au rămas 3 în competiție, iar miercuri seara, numai 2 vor face pasul final spre câștigarea trofeului Survivor România 2023!

Andrei Krișan câștigă ultima imunitate la Survivor România
Andrei Krișan câștigă ultima imunitate la Survivor România

Andrei Krișan câștigă ultimul joc pentru imunitate

Viperele Vesele sunt din nou pe fază! Click! a aflat, de la ele, că ultimul joc pentru imunitate din acest sezon va fi câștigat de Andrei Krișan. Astfel, Dan Ursa și Carmen Grebenișan rămân la „mâna” publicului, iar la STOP VOT, unul dintre ei i se va alătura lui Andrei în lupta pentru marele premiu. 

Pe traseu, se pare că lucrurile nu merg așa cum trebuie pentru Dan Ursa care, din cauza epuizării, ajunge la un pas de leșin. 

„În avans și în exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă informăm că Krisan va câștiga ultimul joc pentru imunitate de la Survivor România 2023, calificându-se în Marea Finală.

Dan Ursa a jucat 3 trasee a câte 4 meciuri, în final, fiind aproape de leșin din cauza epuizării, ceea ce ridică mari semne de întrebare asupra corectitudinii acestui ultim joc pentru imunitate de la Survivor România 2023.

Așadar, în finala Survivor România 2023, publicul va avea de ales, într-o primă fază, dintre Carmen și Dan Ursa, concurentul care să îi se alăture lui Krișan la ultimul vot al publicului, votul pentru câștigarea trofeului Survivor!”, a fost mesajul transmis de Viperele Vesele, cele care au transmis, pe parcursul întregului sezon, cele mai picante exclusivități din Dominicană! 

Andrei Krișan câștigă ultima imunitate la Survivor România
Andrei Krișan câștigă ultima imunitate la Survivor România

Se lucrează din greu la construirea traseelor din Dominicană

V-am povestit deja că Faimoșii și Războinicii au ajuns din nou în Dominicană, la Survivor, pentru marea finală și pentru a le fi alături, în ultimul joc, celor 3 rămași în competiție. 

Crina Abrudan a fost extrem de activă în social media și a postat o mulțime de story-uri, iar unele dintre ele au înfățișat modul în care se construiesc traseele din Dominicană, pentru concurenți.

Mobilizare totală pentru construirea traseelor Survivor România
Mobilizare totală pentru construirea traseelor Survivor România

Plăci mari din lemn, din fier, beton, sârmă și multe alte materiale se îmbină cu mare grijă pentru ca totul să fie safe pentru concurenți. O macara ajută la transportarea elementelor mai mari, iar echipa muncește pe brânci pentru a asigura confortul și siguranța concurenților pe traseu. 

image
image
image
image
image
image
 Netflix FOTO Shutterstock
santorini 416136 1280 jpg
ala jpg
index (11) webp
iubjkn jpg
alecsandru dunaev jpeg