Accident vestimentar! Simona Hapciuc, cu sânii pe afară din corset la un eveniment! „N-avea cine...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fosta concurentă de la „Survivor 2021”, Simona Hapciuc, a avut o apariție jenantă, la un eveniment monden! A venit cu sânii ținuți în mâini și cu corsetul dezlegat la spate. „Podoabele” erau jumătate pe afară!

Simona Hapciuc (33 de ani) a fost protagonista unui accident vestimentar hilar, marți seară, la un eveniment monden. Fosta concurentă de la „Survivor” a ajuns la petrecere ținându-și sânii cu mâinile, având corsetul dezlegat la spate.

Sănii voluptuoși ai fostei concurente de la „Survivor" atârnau jumătate pe afară, iar Simona alerga disperată să găsească niște prieteni binevoitori, care să o lege la corset, pentru că risca, în orice moment, să rămână cu podoabele dezgolite, în public.

Simona Hapciuc, cu podoabele în mâini, sărite din corset! „Nu a avut cine să mă lege....!”

După ce doi prieteni s-au chinuit jumătate de oră să-i încorseteze sânii imenși, care nu vroiau să stea deloc la locul lor, vedeta a explicat care a fost cauza accidentului vestimentar nedorit.

Am plecat de acasă și nu a avut, pur și simplu, cine să mă lege la corset. Așa mi-am dat seama că, uneori, poate e bun și un bărbat la casa omului. Nu a avut cine să mă lege la spate! Se leagă complicat corsetul. Am venit așa, dar mi-a fost foarte frică tot drumul că o să rămân, la un moment dat, în sânii goi!, a explicat jenată fosta Faimoasă.

Ce operații estetice are Simona Hapciuc?

Simona Hapciuc s-a făcut remarcată în 2021 în show-ul „Survivor”, cu fizicul ei de invidiat, dar, mai ales, cu bustul impresionant. În urmă cu câțiva ani, concurenta din echipa Faimoșilor arăta cu totul diferit, avea părul închis la culoare și sânii naturali.

Ulterior, ea și-a făcut operație pentru mărirea bustului. Și-a mărit și buzele, iar acum afișează un look de femeie fatală, total diferit de cel din urmă cu câțiva ani.

Simona Hapciuc este actriță, vedetă de televiziune și antrenoare de fitness. A practicat nu mai puțin de 12 ani kickboxing și are multă experiență în industria sănătății și fitness-ului.

A devenit cunoscută publicului după ce a jucat în serialul „Trăsniții” ( de la Prima TV), cel mai longeviv serial de comedie din lume, care a intrat și în Cartea Recordurilor. Serialul a durat 17 ani, are 34 de sezoane și peste 2000 de episoade

Simona a jucat și în mai multe piese de teatru și a filmat scene fierbinți cu doi actori cunoscuți: Codin Maticiuc şi Cosmin Natanticu. Totul s-a întâmplat în comedia „Inve$titorii’, regizată de Iura Luncaşu.

Vedeta are un băiețel, Dimitrie, în vârstă de aproape 4 ani. Ea își crește singură copilul, după ce tatăl micuțului a ales să nu se implice în creșterea acestuia. Simona a fost părăsită de tatăl copilului său, chiar după ce acesta a aflat că este însărcinată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net