Simona Hapciuc, clipe grele după ce s-a întors de la Survivor 2021. «Eu am ajuns la spital, iar Dimi plânge continuu»

image
Simona Hapciuc i-a acuzat pe băieţii de la Famoşi că au scos-o din concurs pe nedrept

Faimoasa Simona Hapciuc s-a întors din Republica Dominicană, de la “Survivor”, însă are multe probleme de sănătate despre care a povestit. În plus, nici fiul actriţei, Dimitrie, nu este foarte bine. Micuţul de doar 3 ani face crize de plâns doar dacă o vede pe mami plecând de acasă.

Participarea Simonei Hapciuc (31 de ani) la “Survivor - România”, de la Kanal D, s-a lăsat cu multe probleme de sănătate şi nu numai. Fosta actriţă din “Trăsniţii” s-a întors din Republica Dominicană şi şi-a ţinut zilnic fanii la curent cu ce i se întâmplă, deşi veştile despre sănătatea ei nu sunt bune.

image
Vedeta îşi creşte singură copilul, dat fiind că tatăl lui Dimitrie a dispărut înainte de naşterea micuţului

“La venirea mea din Dominicană am avut o perioadă în care m-am simţit foarte rău. Iniţial am pus-o pe seama stresului şi a oboselii, din păcate, zilele trecute am clacat, iar în urma rezultatelor am aflat că am o pancreatită, toxi-infecţie hepatică şi un sindrom meningial, am ieşit pe semnătură din spital, dar voi continua cu seria investigaţiilor. Simptomele erau de oboseală, sângerări nazale, dureri foarte mari de cap, stări de greaţă. Doctorii se gândeau să nu fi contactat virusul dengue, în Dominicană e uşor de luat. Iau antivirale, multe pastile de durere”, a povestit actriţa.

Fiul Simonei Hapciuc, afectat de plecarea ei în Dominicană

Nici pentru fiul ei aventura mamei în Dominicană nu a fost tocmai uşor de înţeles şi de acceptat. 

“Mulţumesc lui Dumnezeu, Dimi e ok, la el a fost ceva pe fond emoţional, era apatic şi doctorii au spus că este din cauza emoţiilor. La mine, în schimb, s-au agravat simptomele destul de mult şi a trebuit să mă duc la spital. În momentul în care m-am internat a avut o criză de plâns şi m-a rugat să nu-l părăsesc, moment în care am înţeles cât de rău i-a făcut plecarea mea. Dimi plânge foarte mult după mine şi de aceea am ieşit din spital. Fizic sunt ok, dar sunt supărată pe mine, nu-mi vine să cred că mi-am pus sănătatea în joc în halul asta, m-am întors cu atât de multe probleme de la Survivor, plus că mi se pare că mi-am dezechilibrat copilul psihic şi emoţional. Nu am răspus la mesajele fanilor pentru că unul dintre simptomele pe care le am e că mă doare foarte tare capul, mă dor foarte tare ochii atunci când mă uit la telefon sau atunci când sunt lumini aprinse. Motiv pentru care nici nu am stat pe telefon, îmi provoacă stare de greaţă. Îmi vine să vomit când mă uit la el. Vreau să mă odihnesc, să stau cu Dimi şi mă voi întoarce la spital pentru analize”, a încheiat Simona, care regretă că a fost la reality-show-ul de la Kanal D.

image
A practicat nu mai puţin de 12 ani kickboxing
Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
gaz pixabay com jpg
regele charles jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png