Simona Hapciuc, fără sutien, în cea mai obraznică fotografie

Simona Hapciuc, fosta concurentă din reality-show-ul „Survivor”, se află într-o vacanță în Germania, ca să-și viziteze rudele. A profitat de escapadă pentru a-și pune câteva imagini incendiare, pe Instagram. 

Simona Hapciuc
Simona Hapciuc

Simona Hapciuc a mers să își viziteze fratele și mama, care erau nerăbdători să își vadă nepotul, adică pe fiul Simonei, Dimitrie, în vârstă de 4 anișori. Simona Hapciuc (30 de ani) a profitat de această ieșire ca să-și facă poze sexy, cu sânii imenși la vedere, acoperiți doar de un sacou, imagini pe care apoi le-a șters din contul de Instagram. Artista se află acum într-o pauză de televiziune, după ce a fost concediată de la Antena Stars în urma unui scandal imens.

image

În luna decembrie 2021, Simona Hapciuc a fost acuzată că a agresat-o pe colega de emisiune, Nasrin Ameri, în toaleta postului tv Antena Stars. Fosta Faimoasă de la „Survivor” ar fi atacat-o, fără un motiv evident, pe colega ei de la „Star Matinal”, imediat după transmisie. În urma agresiunii, Nasrin Ameri a ajuns la spitalul Elias cu răni pe tot corpul. Simona Hapciuc a povestit apoi cu lux de amănunte tot episodul violent din baie, dintre ea şi fosta colegă:

La mine se adunaseră foarte multe. Eu ajunsesem să mă rog de șefi să mă dea afară. Nu puteam să-mi dau demisia că nu aveam bani să le plătesc daune, conform contractului. Ajunsesem la terapie din cauza ei, plecam de la emisiune și ajungeam acasă și plângeam în baie. Mă teroriza psihic! Cu patru zile înainte de conflict, șefii îmi acceptaseră demisia. Au aflat și ei că eu nu mai vin de la 1 ianuarie. În ziua respectivă, m-a atacat de două ori", a povestit Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc s-a remarcat la SURVIVOR

Simona Hapciuc s-a remarcat în serialul "Trăsniții", de la Prima TV, dar adevăratele controverse le-a creat odată cu apariția în show-ul Survivor, sezonul difuzat anul trecut, de Kanal D. Simona a atras simpatia publicului și cu povestea ei de viață, fiind o adevărată luptătoare. A fost părăsită de mamă la doar 3 ani și nu și-a văzut tatăl până la 19 ani. "Mama mea a plecat când aveam 2 ani și 8 luni, tatăl meu s-a recăsătorit când aveam 6 ani și a plecat cu cea de-a doua soție și copilul. Eu am rămas în grija bunicilor, iar ulterior doar în a bunicii, deoarece bunicul a murit", povestea Simona Hapciuc, la momentul respectiv. 

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png