Prima reacție a lui Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan după terminarea show-ului de la „Survivor România”

#Exclusiv Click!

Carmen Grebenișan (30 de ani) a reușit să facă o figură bună, în acest sezon, la „Survivor România 2023”. Aceasta a ajuns la un pas de marea finală, lucru care l-a făcut mândru pe Alex Militaru, soțul vedetei. Contactat de Click!, bărbatul ne-a dezvăluit că așteaptă, cu nerăbdare,  momentul când o să își strângă partenera în brațe.

Carmen Grebenișan a ratat la mustață finala de aseară, dar și lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro, din cadrul show-ului filmat în Republica Dominicană. Asta după ce a fost eliminată, prin vot, de către telespectatori, în momentul când a intrat în cursa pentru eliminare cu Dan Ursa, marele câștigător al show-ului. Însă, chiar și așa, Alex Militaru, bărbatul cu care Carmen Grebenișan este căsătorită de aproape doi ani, ne-a mărturisit că este tare mândru de jumătatea inimii sale.

„Încă nu am vorbit cu Carmen la telefon, aștept cu sufletul la gură să o aud. De cinci luni nu am mai vorbit, vă dați seama! Sunt foarte mândru de rezultatele soției mele, până unde a ajuns. Eu o cunoșteam că este o femeie foarte ambițioasă și implicată în tot ceea ce face, nu este o noutate pentru mine. Am avut mari emoții pentru ea în timpul concursului. O să o aștept la aeroport, normal, o aștept acasă! Nu am vorbit momentan cu nimeni, nici cu socrii, chiar cu nimeni. Vreau prima dată să vorbesc cu ea”, ne-a spus Alex Militaru.

Carmen Grebenișan, eliminată

Blondina a dat dovadă, în cadrul competiției sportive, în cele cinci luni, de multă concentrare și ambiție. Aceste calități au dus-o pe vedetă aproape de marea finală. Ba mai mult, atunci când a fost nevoită să părăsească competiția, a dat dovadă de multă eleganță și diplomație.

„Știu că mai era un pas. Ce am muncit nu poate să ia nimeni. Mă bucur pentru amândoi! Dan chiar merită! Vă respect din cale afară de tare. Meritați tot ce e mai bun. Amândoi! Vă doresc succes mai departe”, au fost vorbele lui Carmen Grebenișan, atunci când a aflat că părăsește concursul, chiar în seara finalei.

Click! spune

Carmen Grebenișan a fost una dintre cele mai imbatabile concurente din acest sezon de la „Survivor România 2023”. Cu un psihic tare – de invidiat, blondina a reușit să treacă peste toate probele și obstacolele care i-au apărut, în cale, în aceste cinci luni în concurs.

De asemenea, Carmen Grebenișan nu are noroc doar de un psihic puternic, ci și de un soț care o iubește necondiționat și o așteptă acasă cu flori și dulciuri. Norocosul soț este Alex Militaru, farmacist de profesie. Cei doi sunt căsătoriți de doi ani și își trăiesc povestea de dragoste foarte discret.

„Pentru noi a contat această distanță de câteva luni. Atunci când ea a plecat de acasă noi doi am avut niște discuții și timpul și distanța care este între noi ne-a făcut să ne dăm seama de anumite lucruri, eu așa zic. Nu știu dacă atunci când o să vină acasă vom deveni rapid părinți. Noi ne dorim un copil, dar nu știu dacă în perioada următoare pentru că mai avem multe de făcut cum ar fi să ne bucurăm de viață, să ne plimbăm, să călătorim”, ne spunea Alex Militaru, în urmă cu o lună de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net