Lupta care durează de 9 ani: Alina Ceușan vs afaceristul care i-a luat numele

Ultima actualizare:

După lungi lupte cu afaceristul care i-a făcut zile negre, se pare că Alina Ceușan, în sfârșit, a câștigat procesul, dar, așa cum se spune, „a câștigat o luptă, nu și războiul”.

Anul trecut, afaceristul a redeschis procesul care avea ca miză utilizarea domeniului alinaceusan.ro. Totuși, instanța a decis să-i acorde câștig de cauză Alinei Ceușan. 

Site-ul vedetei - subiectul principal al scandalului

„Respinge ca neîntemeiat apelul declarat de pârâta Societatea Human Health Management S.R.L. (denumire anterioară Human Hair S.R.L.), având CUI, nr. de înregistrare la registrul comerţului, sediul şi sediul procesual ales, împotriva Sentinţei civile nr. 1831 din data de 28 aprilie 2021, pronunţată de Judecătoria Târgu Mureş în dosarul cu nr. 9144/320/2013*.

Respinge cererea intimatei Tişa Alina-Adriana (nume anterior Ceuşan), (având CNP, domiciliul şi domiciliul procesual ales) de obligare a apelantei la plata cheltuielilor de judecată. Definitivă”, se arată în decizia instanței, potrivit analizei Spynews.

Citește și Alina Ceauşan şi Carmen Grebenişan, trucuri de frumuseţe la Asia Express

Totuși, chiar dacă Ceușan are dreptul de a utiliza domeniul paginii web care-i poartă numele, aceasta nu o poate face, deoarece administratorul firmei din Târgu Mureș nu-i permite accesul la instrumentele de administrare.

Vezi și Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express, înainte de operațiile estetice

Pe portalul rotdl.ro (o pagină care are evidența tuturor site-urilor din România), website-ul ce-i poartă numele Alinei Ceușan încă figura, pe 31 mai, ca proprietate a firmei care nu s-a supus hotărârii definitive. 

Alina Ceușan se luptă încă din 2013

Procesul a fost deschis de vedetă în anul 2013, iar în cererea pe care aceasta a făcut-o, afaceristul trebuia să se prezinte în fața sălii de judecată, pentru a-i pune la dispoziție site-ul ce-i poartă numele. 

„Obligă pe pârâta Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică să transfere către reclamantă domeniul înregistrat sub numele www.alinaceusan.ro”, au decis magistrații, în 2016.

Ulterior, afaceristul din Târgu Mureș a obținut rejudecarea procesului, dar cererea sa a fost respinsă de către magistrați, hotărârea dată fiind definitivă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net