Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich și Alina Ceușan s-au aliat împotriva Oanei Zăvoranu. Ce mesaj au postat

image
Oana Zăvoranu

Duminică seara, 13 decembrie, 5 dintre cele mai cunoscute vedete din online au publicat simultan un mesaj în care anunță că s-au coalizat împotriva Oanei Zăvoranu. Decizia vine după ce, în ultimele săptămâni, actrița de telenovele a început o campanie pe propria pagină de Instagram, în care îi atacă dur pe influenceri.

Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceușan, dar și solista Anda Adam au publicat duminică seara un mesaj pe Instagram, prin care anunță că vor acționa pe cale legală împotriva Oanei Zăvăranu. Actrița a început o campanie intensă pe propriile canale de social media, atacând activitățile, campaniile și expunerea influencerilor.

adelina pestritu oana roman cristina ich alina ceusan jpeg
Oana Zăvoranu

Mesajul împotriva Oanei Zăvăranu

„De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine și nu numai. Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre. Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate.”, este doar o parte din mesajul scris de vedetele din online, adresat Oanei Zăvoranu.

image
Acest mesaj a fost publicat pe Instagram de Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceușan și Anda Adam
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Kirilo Budanov FOTO EPA EFE jpg
Alexandru Muraru/ Facebook
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png