Fosta antrenoare a Serenei Williams, declarații incendiare despre Simona Halep! „Au distrus-o...”

Ultima actualizare:

Rennae Stubbs, una dintre cele mai îndrăgite comentatoare sportive din lume, cât și fostă antrenoare a Serenei Williams, dar și câștigătoare a 4 titluri de Grand Slam, a vorbit în termeni duri despre Patrick Mouratoglou, cât și despre declarațiile acestuia despre cazul Simonei Halep.

Halep a fost suspendată în urma scandalului de dopaj / foto: Getty Images
Halep a fost suspendată în urma scandalului de dopaj / foto: Getty Images

Rennae Stubbs este, acum, una dintre cele mai îndrăgite comentatoare sportive din lume, însă ea a fost antrenoarea Serenei Williams, cât și câștigătoare a 4 titluri de Grand Slam. Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, australiance a vorbit în termeni duri despre Patrick Mouratoglou, cât și despre declarațiile acestuia despre cazul Simonei Halep. Recent, antrenorul de tenis și-a asumat vina pentru contaminarea Simonei Halep cu substanța ce a dus la suspendarea ei din tenis.

„Nu înțeleg de ce a decis să iasă acum, sunt de acord că este puțin prea târziu! Dacă nu cumva o spune acum, cu procesul de la TAS, în speranța că va reuși să primească o pedeapsă mai blândă și o face special pentru acea bătălie în instanță. Poate că el crede că ar putea influența TAS-ul, dar mulți oameni se întreabă și despre neregulile din pașaportul biologic al Simonei”, a declarat fosta tenismenă australiancă, potrivit sursei citate.

„Nu înțeleg de ce a decis să iasă acum”

Potrivit lui Rennae Stubbs, colaborarea Simonei Halep cu Patrick Mouratoglou a distrus-o pe tenismena româncă. „Simona și-a schimbat toată echipa în decurs de șase luni. Și a avut de-a face cu o mulțime de accidentări, amintește-ți de problema cu mușchii gambei pe care o avea, diferite lucruri”, a mai spus comentatoarea de tenis.

„Probabil că încercau să găsească o modalitate de a o ajuta cu problema de la gambă. Nu știu, speculez, ceea ce probabil nu ar trebui să fac, dar mă gândesc că poate ei încercau să repare accidentarea, să o readucă pe drumul cel bun și s-au gândit la colagen. Încercând să introducă asta în organismul ei, au distrus-o!”, a mai spus australianca, în cadrul unui podcast.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net