Alina Ceușan, în costum de baie! Prezentatoarea show-ului „Love island” este într-o formă de zile mari

Alina Ceușan (30 de ani) prezentatoarea primul sezon „Love Island” ce a început să fie transmis de aseară pe Voyo, și din această seară pe PRO-TV, face ravagii în mediul online cu postările sale. Cele mai recente imagini publicate de blondină, pe Internet, sunt într-un costum de baie format din două piese, ce îi punea în evidență trupul perfect.

Aflată pentru două luni în Tenerife, mai exact în Spania, alături de fiul său, Rock (3 ani), Alina Ceunaș, moderatoarea noului reality – show, din Pache Protopopescu, nu ezită să se fotografieze în toată splendoarea sa, încât să le arate tuturor formele sale apetisante, spre bucuria bărbaților.

Îmbrăcată într-un costum de baie portocaliu, Alina le-a arătat fanilor săi, din comunitatea sa de pe Instagram, cum se relaxează în timpul liber atunci când nu este pe set la filmări pentru noua producție TV.

Din imagini putem vedea că Alina adoră să se răcorească în piscină și să uite, pentru scurt timp, de temperaturile toride de afară. De asemenea, putem observa și foarte ușor cum blondina, atunci când iese din piscină, alege să își facă și un duș rece.

Aprecieri constante

Ilustrația pe care Alina Ceușan a postat-o pe contul său de Instagram a strâns, în doar câteva ore, aproape 6.000 de like-uri și zeci de comentarii de apreciere.

„Ești frumoasă și foarte sexy”, „Arăți fantastic”, „Ești senzațională”, sunt câteva dintre mesajele primite de blondină.

Click! spune

Alina Ceușan și-a luat băiețelul cu ea în Tenerife, pentru a nu pierde nici măcar o clipă din evoluția sa. Pentru că își dorește ca prichindelul să crească frumos și armonios, blondina, înaimte de a pleca în Spania, declara în spațiul public că s-a interesat deja pentru micuț de un bazin de înot...cel mai probabil ca Rock să facă mișcare și să se dezvolte frumos și eficient.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
banner mihai albu png
radhu cumbia jpeg
Gheorghe Visu (State de România) şi Carmen Tănase (Flăcărica) au fost soţi timp de şapte ani, în ”Regina” şi în ”Inimă de ţigan” jpeg
iulia si mihai albu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net