Au început filmările pentru noul show matrimonial „Love Island”! Uite cu câte bagaje a plecat Alina Ceușan în Tenerife

Gata, încep filmările pentru „Love Island”, cel mai așteptat show matrimonial de la PRO TV . Concurenții, echipa tehnică, dar și prezentatoarea emisiunii Alina Ceușan împreună cu fiul său, Rock, în vârstă de trei anișori, și-au făcut bagajele și au plecat împreună cu toții, timp de două luni, în Spania, mai exact în Tenerife, pentru a filma show-ul de dating.

„Love Island,” emisiunea care a cucerit telespectatorii din peste 25 de țări, a ajuns și în România! Cinci fete și cinci băieți vor încerca să își găsească sufletul pereche în această emisiune. Iubirea lor urmează să treacă prin diferite probe pentru a vedea și a înțelege dacă sunt făcuți unul pentru altul.

Pentru că are o legătură foarte strânsă cu persoanele din comunitatea sa din mediul online, Alina, moderatoarea emisiunii, a postat o imagine împreună cu fiul său, Rock, din Aeroport, cu cele opt valize de bagaje pe care le-a luat în Tenerife cât o să stea pe timpul filmărilor. Atât prezentatoarea emisiunii “Love Island”, cât și fiul său erau doar un zâmbet și păreau foarte încântați de aventura ce îi așteaptă.

Ajunsă deja în Spania și cazată, în urmă cu puțin timp, Alina Ceușan le-a arătat fanilor acest lucru, ba mai mult s-a filmat, în oglindă, și cu o mască de hidratare pe față.

„Tebuie să dormim că mâine avem iar o zi full. Azi ne-am trezit la 06.40. Acum suntem în Tenerife și curând încep filmările. Sunt super happy (fericită – n.r)”, le-a spus Alina Ceușan internauților din mediul online.

Alina Ceușan, totul despre show

În urmă cu câteva zile, Alina Ceușan le-a dezvăluit fanilor mai multe despre noua producție din Pache Protopopescu:

„Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteţi urmări aventurile concurenţilor noştri pe PRO TV. Este un format nou, care ajunge în România după un succes răsunător în multe ţări, precum Australia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. E genul de reality-show care trebuie savurat pe canapea, singur sau cu gaşca”.

Concurenți unul și unul

Echipa de casting a noului show de dating a încercat să îi aleagă pe cei zece concurenți, cinci fete și cinci băieți, din domenii diferite.

Ada este profesoară de engleză. foto: PRO TV
Ada este profesoară de engleză. foto: PRO TV

Ada Ileana este o tânără de 26 de ani, profesoară de limba engleză, ce nu este străină deloc de lumina reflectoarelor, deoarece în 2022 a câștigat titlul de Miss România Internațional.

„Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!”, potrivit declarației acesteia dată pentru PRO TV.

Mădălina este consultant de vânzări. foto: PRO TV
Mădălina este consultant de vânzări. foto: PRO TV

Mădălina Rancea este o altă tânără care speră să își găsească sufletul pereche. Aceasta este de profesie consultant de vânzări.

„Prefer să mă gândesc de două ori înainte de a alege. Cântăresc toate opțiunile și le testez, pe rând, de mai multe ori. Cred că ce e al meu e pus deoparte!”, a spus tânăra pentru PRO TV.

Denis își dorește o familie mare. foto: PRO TV
Denis își dorește o familie mare. foto: PRO TV

Denis Iuga este unul dintre concurenții chipeși de 21 de ani. Acestuia îi plac petrecerile și provocările de pe TikTok, acolo unde are o comunitate de peste 150.000 de urmăritori.

„Visez la o familie uriașă, dar trebuie să încep cu pași mici: întâi găsesc fata potrivită, la timpul potrivit. Dacă începem repede, o să joc fotbal cu strănepoții!”, a mărturisit Denis îniante de începerea show-ului pentru PRO TV.

Click! Spune

Alina Ceuşan are 30 de ani și este o influenceriță de succes, cu aproape un milion de fani pe Instagram. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi PR din Cluj. În 2012 a intrat în online, prin lansarea blogului său personal. Nu este prima apariţie într-un reality show TV a Alinei Ceuşan. A fost concurentă la Asia Express, de pe Antena 1, alături de cea mai bună prietenă a ei, Carmen Grebenişan, influenceriţă şi ea. Pe Carmen Grebenişan o știți și de la Survivor România 2023, unde a ajuns până în finală. Cele două s-au lansat și în fashion cu un magazin online și o colecție de costume de baie.

image
image
image
image
image
image
Iuliana Tudor
drame de vazut pe netflix jpg
cub maia Morgenstern png
survivor romania all stars 2024 1 jpg
netflix pixabay png
banner bordea png
banner mihaela tatu png
Oana Radu recunoaște că nu este în apele ei după despărțirea de Cătălin Dobrescu!