Cine este Călin Bocănici de la Love Island. Câștigă o avere din meseria pe care o practică

Ultima actualizare:

La doar 29 de ani, Călin Bocănici din Cugir s-a remarcat în showbiz-ul românesc prin participarea sa în emisiunea fenomen Love Island, difuzată de Pro TV. De profesie dermopigmentist, Călin a reușit să cucerească publicul cu farmecul său specific și cu sinceritatea cu care a abordat căutarea dragostei pe micul ecran.

Călin Bocănici de la Love Island
Călin Bocănici de la Love Island

Originar din Cugir, Călin Bocănici și-a construit o carieră în domeniul dermopigmentării, o tehnică specializată în aplicarea pigmentului sub piele pentru a crea efectul de machiaj permanent. Câștigă zeci de mii de euro din meseria sa, anual, având în vedere că procedurile pe care le efectuează pornesc de la 600 de lei.

„Îmi place jocul seducției și mă consider un vânător înnăscut"

Cu toate că este un profesionist în domeniu, Călin a atras atenția în special prin deschiderea sa și modul autentic în care a vorbit despre preferințele sale în ceea ce privește femeile.

"Mi-am ales un job unde să lucrez cu femeile pentru că îmi plac femeile, asta e explicația reală. Îmi plac femeile cu forme medii spre mari și să fie cât mai închise la culoare. Îmi place jocul seducției și mă consider un vânător înnăscut. Asta suntem noi, bărbații. Femeile sunt pescarii care ne aruncă nouă momeala. Am venit la Love Island să aduc magie și să-mi găsesc perechea potrivită", a mărturisit Călin.

Spera ca emisiunea să-l ajute să-și găsească dragostea

Înainte de a intra în competiția Love Island, Călin a dezvăluit că se află încă în căutarea jumătății sale și că nu a găsit pe cineva cu care să rezoneze energetic. Emisiunea, spunea el, reprezenta o oportunitate unică de a-și găsi dragostea.

Desigur, în lumea Love Island, întâlnirile și relațiile se dezvoltă rapid, iar Călin a format un cuplu cu Denisa. Cu toate acestea, cuplul a declarat ulterior că nu au rezonat din punct de vedere al atracției și au ales să rămână prieteni. Cu toate acestea, popularitatea sa și sinceritatea în abordarea relațiilor au contribuit la clasarea lor printre cele trei cupluri finaliste, ceea ce îl face să fie apreciat de public.

Călin Bocănici, prin autenticitatea sa și prin căutarea sinceră a iubirii, a devenit unul dintre personajele memorabile ale Love Island, reușind să-și construiască o prezență notabilă în inimile telespectatorilor și să-și câștige un loc în finala competiției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net