Cât de pretențioși sunt Ada și Andrei de la Love Island, reality show-ul care face furori la PRO TV! „Există o presiune foarte mare în casă”

#Exclusiv Click!

Ada Ileana (26 de ani) și Andrei Bordeianu (26 de ani) formează unul dintre cele mai solide cupluri de până acum din cadrul reality show-ului Love Island de la PRO TV

Chiar dacă au existat mici discuții între ei, Ada și Andrei au demonstrat că au o bună comunicare și sunt uniți. Cum se văd însă și ce își doresc unul de la altul, Click! i-a descusut puțin pe cei doi concurenți din casa Love Island.

Ce vă doriți de la partenerul actual?

Andrei: Eu îmi doresc și acum, și oricând, și săptămâna asta, și peste 150.000 de săptămâni, să fie sinceră cu mine, să fie înțelegătoare, să fie la fel de mare la sfat și să îmi dea idei foarte bune. Pentru că, ce credeți? Am crezut că eu sunt inteligent, dar ea e mult mai inteligentă decât mine. Și să mă aprecieze, să aibă încredere în mine, pentru că asta e tot ce contează.

Ada: De la Andrei mă aștept să fie exact așa cum a fost și până acum. Eu pe Andrei l-am supus la multe teste, nu i-a fost deloc ușor cu mine, pentru că știu că el este foarte amuzant și glumeț și, câteodată, nu ia lucrurile în serios. Dar mi-am dorit să văd dacă este serios și cu mine și chiar asta îmi doresc în continuare: să fie. Să mă lase să-l descopăr și după carapacea asta a lui haioasă și musculoasă și puternică…

Ada, ce ai schimbat la partenerul tău?

Am mai spus asta. Câteodată mă deranjează la Andrei caterinca asta excesivă. Îl înțeleg și-l apreciez și mi se pare un tip extrem de amuzant, și asta mă și atrage la el, doar că mi-ar plăcea câteodată să lase băiețeala și să stea mai mult cu mine.

Andrei, tu ce ai schimba la Ada?

Mi-aș dori să fie un pic mai deschisă cu mine, la modul să se deschidă mai repede în ceea ce înseamnă afecțiunea. Și să lase un pic mai liberă treaba asta...

Cum simțiți această experiență din interior?

Ada: În ultima săptămână, m-am simțit cel puțin testată din toate părțile, din toate punctele de vedere. Există o presiune foarte mare în casă, care nu se vede neapărat, pentru că toată lumea începe să simtă cumva spiritual ăsta al concurenței. Și nu-mi doresc asta. Îmi doresc să păstrăm relațiile super frumoase pe care le-am făcut încă de la început. Noi am rămas mereu reali și ne-am concentrat pe cât se poate pe noi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net