Ei sunt cei 10 concurenți ai emisiunii „Love Island”. Speră să găsească marea dragoste și să obțină premiul de 50.000 de euro

5 fete și 5 băieți speră să își găsească jumătatea în dragoste și să câștige marele premiu pus în joc, 50.000 de euro.

Ei sunt cei 10 concurenți ai emisiunii „Love Island”
Ei sunt cei 10 concurenți ai emisiunii „Love Island”

Iată care sunt concurenții celui mai nou reality-show de la PRO TV. Zece tineri – cinci fete și cinci băieți – pornesc încrezători spre o destinație exotică unde vor trebui să trăiască izolați și să formeze neapărat un cuplu pentru a avea cât mai multe șanse la marele premiu pus în joc, care este 50.000 de euro. Click! vă prezintă pretendenții și pretendentele, aleși toți parcă după standarde „Barbie și Ken”. 

Concurenții Love Island au vârste între 21 și 29 de ani

Ada Ileana (26 de ani) este profesoară de Limba Engleză și câștigătoarea titlului Miss Internațional România 2022. Spune că de trei ani este singură, pentru că n-a găsit pe nimeni potrivit pentru ea, însă nu și-a pierdut speranța: „Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!”.

Ada Ileana / foto: Pro TV
Ada Ileana / foto: Pro TV

Alexandra Balea (23 de ani) este studentă în anul III, la Medicină, și spune că s-a înscris în acest reality-show „cu ochi de înger și inimă de război, dar cu sufletul deschis”, căci dorește să își găsească jumătatea: „Dacă îmi place de cineva, fac eu primul pas!”. Iar celui care-i va fura inima i-a transmis: „Dacă ai călcat greșit, nu te uit”.

Alexandra Balea / foto: Pro TV
Alexandra Balea / foto: Pro TV

Gabriela Ilișiu (23 de ani) este cântăreață, recunoaște că nu are nevoie de mult timp pentru a-i fi furată inima, dar nu face niciodată primul pas: „Mă îndrăgostesc repede, dar mă răzbun și mai repede. Voi fi singura femeie adevărată din viața bărbatului meu!”. În ultimii doi ani a preferat să fie singură, însă visează la o familie mare și frumoasă, pe care dorește să o întemeieze alături de jumătatea ei.

Gabriela Ilișiu / foto: Pro TV
Gabriela Ilișiu / foto: Pro TV

Josephinka Smolena (21 de ani) este însoțitoare de zbor și îi place să-și exprime emoțiile prin muzică și dans. Consideră că este curajoasă și pozitivă. „Îmi place să zbor, dar nu în brațele oricui. Îmi plac bărbații cu simțul umorului, dar care nu iau dragostea în glumă!”, a mărturisit ea.

Josephinka Smolena / foto: Pro TV
Josephinka Smolena / foto: Pro TV

Mădălina Rancea (26 de ani) este consultantă de vânzări și a venit în Love Island, pentru a găsi un bărbat stabil emoțional, empatic și amuzant. „Prefer să mă gândesc de două ori înainte de a alege. Cântăresc toate opțiunile și le testez, pe rând, de mai multe ori. Cred că ce este al meu e pus deoparte!”, a spus ea.

Mădălina Rancea / foto: Pro TV
Mădălina Rancea / foto: Pro TV

Adrian Butușină (29 de ani) este antrenor personal și duce o viață echilibrată. Spune despre el că atunci când este singur, flirtează cu mai multe femei în același timp, însă atunci când este într-o relație, devine cel mai romantic bărbat din lume: „Îmi place să fiu singur... cu mai multe fete. Acum am hotărât să schimb planul, vreau să caut dragostea adevărată, dragostea care face cât tot ce am trăit până acum”.

Adrian Butușină / foto: Pro TV
Adrian Butușină / foto: Pro TV

Denis Iuga (21 de ani) și este răsfățatul rețelelor sociale. Îi plac petrecerile și provocările de pe TikTok, acolo unde a strâns o comunitate de peste 150.000 de abonați. „Visez la o familie uriașă, dar trebuie să încep cu pași mici: întâi găsesc fata potrivită, la timpul potrivit. Dacă începem repede, o să joc fotbal cu strănepoții!”, spune acesta.

Denis Iuga / foto: Pro TV
Denis Iuga / foto: Pro TV

Andrei Bordeianu (23 de ani) este antrenor personal și spune că meseria lui este să arate bine. Pentru el, femeia ideală trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu forme, să fie amuzantă și energică... așa cum este și el. „Mușchii nu înseamnă doar look, sunt dovada determinării și a forței de a nu renunța. Vreau tot ce e top, pentru că și eu sunt top!”, a spus el.

Andrei Bordeianu / foto: Pro TV
Andrei Bordeianu / foto: Pro TV

Eduard Caba (24 de ani) este model și spune despre el ca are „aspect, corp și creier”, așa că este sigur că poate convinge orice fată că el este un bărbat ideal, chiar dacă între ei nu există o conexiune puternică. Întotdeauna a fost partenerul perfect, însă acum vrea altceva și crede că are mult mai mult de arătat: „Sunt gata să încerc iarăși ceva de durată”.

Eduard Caba / foto: Pro TV
Eduard Caba / foto: Pro TV

Valentin Popescu (27 de ani) este creator de conținut și își etalează farmecul pe YouTube, îi plac blondele, iar jumătatea perfectă trebuie să fie în mod clar mai scundă decât el. „Nu sunt deloc vreun sfânt. Vreau să fac din fiecare zi un Valentine’s Day fără bomboane, pentru că țin la siluetă. În rest, sunt deschis la orice, chiar și la o relație... pe viață!”, spune el.

image

Regulile jocului: trăiesc izolați și sunt obligați să formeze un cuplu

Love Island România se filmează într-o vilă de lux, situată într-un loc exotic. Casa are un design modern și elegant, camere spațioase și luminoase și este dotată cu piscină, jacuzzi, terasă, bar, sală de fitness, loc de confesiuni și multe altele. În plus, concurenții vor avea parte de o priveliște superbă asupra mării și a naturii.

Dar vor trăi izolați, neavând voie să ia legătura cu nimeni din exteriorul casei. Și sunt obligați de regulile competiției care le promite un premiu de 50.000 de euro să formeze neapărat un cuplu cu cineva. Încă din primele ore petrecute în Love Island România, fetele și băieții vor decide alături de cine vor dormi în aceeași cameră și vor participa la probele show-ului.

Alegerea nu este ușoară, deoarece concurenții se pot schimba între ei oricând, în funcție de afinități și strategii. Dacă din vreun motiv o persoană nu formează o pereche, aceasta riscă să părăsească vila și să piardă șansa la marele premiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net