Ce tip de bărbat caută stewardesa Josefinka la Love Island! „Îmi place să fiu cu unul adevărat!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După ce a ieșit din casa Love Island și a fost salvată de bombshell-ul Vlad,  iar Călin a plâns după ea, stewardesa blondă cu picioare lungi, Josefinka încearcă să se impună. Îi acordă atenție lui Vlad, dar se simte atrasă și de Călin, cel care a plâns după ea în momentul în care a ieșit pentru puțin timp din casa Love Island, reality show difuzat de PRO TV.

Dacă Josefinka rămâne oare cu Vlad sau îl alege pe Călin, nu se știe încă, cert este că în interviul pentru Click! ne-a declarat că și-ar dori lângă ea un bărbat cu care să împărtășească aceleași valori, așa că deocamdată suspansul este la cote maxime!

Ce înseamnă pentru tine participarea la Love Island?

Înseamnă o experiență nouă, înseamnă o modalitate prin care eu să mă cunosc mai bine și, cel mai important, să-mi găsesc un partener cu care să mă înțeleg și să împart același valori despre viață.

Ai venit cu scop de îndrăgosteală?

Am venit cu o inimă deschisă, nu știi niciodată.

Ce crezi că aduce în plus în viața ta acest reality show și cum crezi că ți se va schimba traiectoria în viață după această emisiune?

Aduce niște prieteni, aduce experiența în sine, de asemenea aduce niște susținători care o să fie acolo pentru mai mult timp după show, iar viața mea o să se schimbe în bine, pentru că o să mă învețe o mulțime de lucruri, o să mă maturizeze 100%.  

Erai îndrăgostită înainte să vii aici? Ce cauți de fapt? De ce te-ai înscris?

M-am înscris pentru că tot timpul mi-am dorit să fiu într-un show de genul acesta. Mi-a plăcut foarte mult conceptul și faptul că este o modalitate mai ușoară să interacționezi cu bărbați care te-ar putea atrage, pentru că în viața de zi cu zi, nu prea găsești.

Ce fel de persoană îți dorești în viața ta? Cum ar trebui să fie acel bărbat ca între voi să existe armonie și iubire?

În primul rând, să fie atrăgător fizic, să aibă tot ceea ce caut: să fie înalt, să aibă un corp armonios, ochii albaștri, blonduț, înalt, peste 1.90. Dar dacă nu are, sunt deschisă la orice altceva, atât timp cât este atrăgător. Îmi place să fiu cu un bărbat adevărat, dar în același timp să fie și cel mai bun prieten al meu, ca să ne înțelegem. Mie mi se pare foarte important să-i spun lucruri, să bârfesc cu el tot ceea ce-mi vine prin cap și să avem niște experiențe frumoase împreună. Asta contează cel mai mult, să împărtășim aceleași valori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net