Marea finală Love Island, în această seară pe Voyo! 3 cupluri luptă pentru premiul de 50.000 de euro

Show-ul Love Island România își trage cortina în această seară, pe platforma VOYO, după șase săptămâni pline de pasiune, flirt, și, desigur, căutarea ferventă a dragostei adevărate. Trei cupluri au rămas în cursa pentru premiul mare în valoare de 50.000 de euro: Alexia și Denis, Anne și Adrian, precum și Călin și Denisa.

Alina Ceușan. Foto: Voyo
Alina Ceușan. Foto: Voyo

3 perechi intră în lupta finală, având șansa de a câștiga titlul suprem

Într-o vilă luxoasă din Tenerife, aventura a început cu 5 fete și 5 băieți hotărâți să își găsească sufletul pereche. Săptămână de săptămână, vila Love Island a fost martora unor noi intrări surpriză și a unor momente care au testat limitele emoționale ale participanților. S-au format cupluri, s-au produs despărțiri dramatice, iar unele au renăscut din propria lor cenușă. În această seară, 3 perechi intră în lupta finală, având șansa de a câștiga titlul suprem și premiul în bani.

Atmosfera se anunță intensă și emoționantă

Alina Ceușan, prezentatoarea show-ului, promite un spectacol plin de surprize, emoții și un deznodământ captivant. Cu mesaje de susținere de la cei care au părăsit deja vila, precum și cu prezența părinților, familiei și prietenilor apropiați, atmosfera se anunță intensă și emoționantă.

"Denis și Alexia, Anne și Adrian, Călin și Denisa - ei sunt rezultatul dorințelor și voturilor celor de acasă, ei sunt favoriții voștri și astfel au ajuns până în marea finală a primului sezon. Va fi un episod plin de surprize, efervescent, un final de sezon care te lasă cu gândul că 'mai vreau", a declarat Alina Ceușan.

Dragostea finaliștilor va fi testată

În cadrul marei finale, telespectatorii vor fi martorii unor întrebări esențiale și a unor momente neașteptate, iar Alina Ceușan le va adresa câștigătorilor o întrebare specială pentru a testa cu adevărat autenticitatea dragostei lor. Fanii show-ului vor putea urmări această finală plină de suspans pe VOYO, iar pentru cei care rămân dornici de mai mult, vestea despre castingul pentru sezonul 2 care este deja deschis va aduce bucurie și entuziasm.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
banner andreea raicu png
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net