Momentele emoționante la Vocea României. Antrenorii show-ului, impresionați până la lacrimi: „A câștigat cea mai fragilă voce”

Emisiunea de la ProTV, Vocea României, a ajuns la dueluri. Aseară, două concurente din echipa lui Tudor Chirilă au reușit să sensibilizeze pe toată lumea, iar antrenorului i-a fost greu să aleagă.

Katia Florea este cea care merge mai departe / foto: ProTV
Katia Florea este cea care merge mai departe / foto: ProTV

Cele două fete au fost încântate de melodia primită de la antrenorul lor, „Turn me on” a artistei Norah Jones. Vocile lor sensibile au dat pe toată lumea pe spate.

​„Piesa pe care a ales-o Tudor pentru noi, simt că a fost aleasă poate puțin mai mult pentru mine, pentru că eu deja cânt Norah Jones. Rezonez foarte mult cu Norah Jones. Are această eleganță în voce și consider că piesa este o alegere extraordinară. (...) Simt sincer că am șanse să ajung în live-uri. Simt, pentru că sunt pregătită”, a declarat Livia la testimoniale.

Reacțiile antrenorilor au fost pe măsură

După ce au terminat să cânte, toți antrenorii le-au lăudat, dar, din păcate, doar una dintre ele a putut să meargă mai departe.

Theo Rose:Mi-a plăcut ce ați făcut amândouă. Aș vrea să-ți spun Livia că îți stă foarte bine așa. E un nou tip de atitudine cu care te vedem și ți se potrivește. Dar trebuie să recunosc că mi-a plăcut mai mult maniera în care a nuanțat Katia. Vă felicit!”;

Horia Brenciu: „Piesa fragilă și cred eu că a câștigat cea mai fragilă voce. Este una dintre însușirile pe care un artist trebuie să le aibă. La Katia am văzut mai bine acea fragilitate de care vorbeam”;

Smiley: „Pentru mine a fost ca o masă de fine dining. Adică câte puțin din fiecare... arată bine, gustul este rafinat. Cam așa a fost și da e vorba de fragilitate și e vorba și de felul în care ați emis sunetul. Eu la asta am fost atent. (...) Amândouă ați fost foarte mișto”;

Tudor Chirilă: „E un test ăsta să cânți reținut și pentru asta meritați aplauzele mele și ale tuturor”;

Antrenorul a ales să meargă mai departe cu Katia Florea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net