Cutremur în televiziune! După „Vocea României” și „Schimb de mame” ar fi o emisiune regizată. O fostă concurentă aruncă bomba: „98% regizat!

Cutremur în televiziune! După „Vocea României” și „Schimb de mame” ar fi o emisiune regizată! O fostă participantă a dat cărțile pe față și a explicat exact cum stau lucrurile în îndrăgita emisiune. Vorbim despre „cocheta” Mari, care și-a făcut curaj și a răspuns curiozităților urmăritorilor de pe TikTok.

Cutremur în televiziune! „Schimb de mame” ar fi regizat

„Cocheta” Mari a participat la emisiune cu câțiva ani în urmă, mai precis, dacă nu vă amintiți, în 2017. La scurt timp după apariția ei de la „Schimb de Mame”, Mari a devenit faimoasă în rândul fanilor emisiunii, după ce a izbucnit în plâns dintr-un motiv uluitor: copiii familiei la care a ajuns aveau voie să bea apă! 

Mari și-a „părăsit” familia ei din Goronești (județul Vâlcea) și a pornit spre Teleorman, alăturându-se familiei Bălan, unde a găsit 2 copii. După cum ne putem aminti, dacă am văzut emisiunea, Mari a făcut imediat o listă de reguli pe care noua ei familie trebuia să le respecte, însă a fost ceva ce a reușit să o afecteze profund pe noua mamă. A aflat că cei doi copii pe care îi avea în grijă primeau apă la școală, în timp ce fiicele ei rebele primeau suc și mai consumau, ocazional, chiar și alcool.

Ei bine, recent, Maria Tănase, pe numele său real, a făcut o serie de dezvăluiri despre emisiunea care a făcut-o cunoscută mai ales pe rețelele de socializare. Mai exact, femeia a spus pe TikTok, la curiozitatea urmăritorilor, că emisiunea este regizată în proporție de 98%! Femeia a considerat că este necesar să spună adevărul, pentru că este urmărită de oameni care au participat și ei la emisiune și nu are rost să mintă. 

„Cocheta” Mari dă cărțile pe față

„Toate! Bicicleta a fost a lor, de la televiziune, dovleacul l-au adus ei. De zugrăvit, cum să zugrăvesc? Doamne, eu și zugrăvitul. Mâncarea comandată, sigur.”, a spus femeia pe TikTok.

Totuși, ceva ce nu a fost regizat, a fost chiar momentul în care a plâns când a citit regulamentul.

„Eu când am ajuns acolo, plângeam de fetele mele că mi-a venit dor. Deci, îmi venise un dor. Deci m-am simțit când am văzut că nu am televizor, nu am nimic, nimic, m-am simțit așa ca și când ai avea un mort în casă. Și plângeam de fetele mele și în timp ce plângeam, trebuia să citesc regulamentul, pentru că trebuia să îi aducă în casă pe tată și pe copii. Și eu citind regulamentul plângând, am văzut acolo de apă, și știam că fetele mele nu iau apă, da, aia a fost adevărată. Deci, citeam și am văzut, și am zis, cum apă? Nu apă.”, a mai spus Mari.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net