Câți bani a primit Mari de la Schimb de mame, cunoscută pentru replica „Nu apă”. Suma încasată ca să participe la emisiunea de la Prima TV

Vă mai aduceți aminte de Mari, de la emisiunea „Schimb de Mame”? Ea a devenit o adevărată legendă printre internauți, după ce a izbucnit în plâns din cauza unui motiv cu adevărat „cutremurător”: a aflat că trebuie să dea apă copiilor! Ei bine, chiar și la atât de mult timp de la acel moment, românii încă zâmbesc când aud replica respectivă! Iar Mari a dezvăluit și câți bani a luat de la „Schimb de Mame”!

Mari a făcut senzație la emisiunea Schimb de Mame
Mari a făcut senzație la emisiunea Schimb de Mame

  Cu siguranță că mulți dintre noi ne amintim cu drag de Mari, de la emisiunea „Schimb de Mame”! Ea a devenit o adevărată legendă printre internauții din țara noastră, după ce a izbucnit în plâns din cauza unui motiv cu adevărat „cutremurător”: a aflat că trebuie să dea apă copiilor! Mari se temea de momentul tragic în care cei mici vor vedea alți copii cu sucuri, în timp ce ei au „doar” apă, la școală!  

Ei bine, chiar și la atât de mult timp de la acel moment, românii încă zâmbesc când aud replica respectivă! Iar Mari a dezvăluit și câți bani a luat de la „Schimb de Mame”!

A primit doar 500 de euro pentru prezența la emisiune

Iar suma pe care a primit-o mama de schimb nu a fost deloc una impresionantă, lucru care a surprins nenumărați români! Mai precis, se pare că Mari a câștigat doar 500 de euro, după experiența de la „Schimb de Mame”! „Atunci, 500 de euro, acum e mai mult! Acum, am înțeles că este 3.400 de lei (n.r. – suma care se oferă pentru participarea la „Schimb de Mame”). Orie emisiune se plătește!”, spune Mari.

Mari a rămas în istoria emisiunii „Schimb de Mame”, după un moment uluitor! A început să plângă atunci când a aflat că trebuie să pună apă copiilor, în pachetul pentru școală! „Chiar îmi pare rău de copii ăștia, suferă pentru părinți!”, a spus Mari, atunci când a aflat adevărul teribil: copii de schimb la care a ajuns beau apă! „Vede la un copil un suc și el să bea apă!” Mari a mai spus că speră ca mama de schimb care a ajuns la fetele ei să nu le dea acestora apă și sendviș la școală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sorana Cirstea jpg
image
image
image
image
image
image
"Mare bucurie, mare fericire! Am început sezonul 20 “Te cunosc de undeva”!", spune Temi
andreea liptak jpg
chef florin dumitrescu
Nemo a câștigat Eurovision 2024 foto Facebook
FotoJet (12) jpg
carmen tanase varsta 1 jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net