Aceasta e cea mai incestuoasă familie din America. Membrii nu știu sa vorbească și arată de-a dreptul dubios

O familie din Statele Unite a șocat întreaga lume, după ce a început să fie cunoscută pentru un motiv extrem de bizar și tulburător: este cea mai incestuoasă familie din întreaga țară! Familia Whittaker a devenit faimoasă pentru malformațiile pe care le au, cât și pentru faptul că nu prea pot comunica cu ceilalți, decât prin sunete care seamănă mai mult cu cele ale unor animale.

Se pare că, în Statele Unite, câțiva membri ai aceleiași familii au decis să ofere o definiție cu totul nouă a vechii zicale „să ținem totul în familie”. Mai precis, aceștia au devenit cunoscuți pe plan mondial drept fiind una dintre cele mai incestuase familii din lume, iar problemele lor genetice sunt atât de extinse, încât membrii familiei Whittaker au acum diverse malformații, iar unii dintre ei nici nu mai pot comunica prea mult cu cei din jur, decât prin sunete!

Dr. Mișcoci Alina vorbește într-o postare de pe TikTok despre această familie, cât și despre problemele medicale pe care aceștia le au din cauza incestului. „Inițial s-a presupus că părinții lor erau frați, dar, mai târziu, s-a aflat adevărul!”, ne spune aceasta. „Ei bine, se pare că părinții lor nu au fost frați, au fost verișori! Iar bunicii lor erau frați gemeni!”

Cea mai incestuoasă familie din Statele Unite

Familia Whittaker / foto: New York Post
Familia Whittaker / foto: New York Post

După cum ne putem imagina, faptul că un cuplu format din frați gemeni a ajuns să facă copii, iar, pentru ca lucrurile să fie și mai grave, incestul a continuat și în generația următoare, a provocat nenumărate complicații medicale. „Incestul, din puct de vedere medical, poate duce la o grămadă de malformații, pentru că noi avem nevoie de foarte multă variabilitate genetică pentru a fi cât mai sănătoși cu putință!”, ne mai spune medicul.

„Fiecare dintre noi are anumite gene cu mutații, dar suntem doar purtătorii acestor gene, pe care le putem transmite copiilor, mai departe, fără ca aceștia să dezvolte vreo boală, vreodată”, ne explică dr. Alina Mișcoci. „Condiția ca o persoană să dezvolte o boală genetică este să moștenească gena mutantă și de la mamă, și de la tată. Șansele să întâlnim o persoană cu aceleași mutații genetice ca și noi sunt extrem de mici.” Evident, atunci când vorbim despre o familie incestuasă, precum Whittaker, riscul este extrem de mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net