Situație stânjenitoare la Schimb de mame. Mămica de schimb s-a spălat pe dinți cu periuța tăticului din familia adoptivă

Indiferent din care colț al globului am proveni și cât de diferite ar fi diferitele reguli de igienă și bune maniere, există câteva lucruri care, vom observa rapid, sunt universale pentru fiecare dintre noi. Unul dintre ele, poate printre cele mai importante, este să nu folosești niciodată periuța de dinți a altei persoane. Ei bine, într-un episod de la emisiunea „Schimb de mame”, exact asta s-a și întâmplat!

Există nenumărate reguli de igienă și bune maniere, de-a lungul globului. Însă, indiferent din care parte a lumii am veni, odată și odată, vom observa că, peste tot, există câteva cerințe universale, care trec dincolo de orice barieră. Aceste lucruri, pur și simplu, nu se fac, iar odată ce ele se întâmplă, fiecare dintre noi se va simți scos complet din zona de comfort.

Ei bine, una dintre aceste „reguli” este să nu folosim periuța de dinți a altei persoane. Iar, dacă cumva se întâmplă vreun accident, măcar să anunțăm persoana, înainte ca aceasta să o folosească. Ei bine, în timpul unui episod de la emisiunea „Schimb de mame”, întreaga țară a rămas șocată să vadă această „regulă” ignorată complet!

După cum deja știm, mama de schimb s-a alăturat noii familii, iar, cel puțin inițial, totul părea să meargă bine. Însă, lucrurile au luat o întorsătură mai bizară atunci când tatăl de schimb, Ionuț (32 de ani), a descoperit dimineața un detaliu bizar în baie.

S-a spălat cu periuța de dinți a tatălui din familia adoptivă

Periuța sa de dinți se afla în alt loc decât cel unde el o lăsa de fiecare dată. Intrigat de situație și bănuind ce s-a întâmplat, el a întrebat-o pe mama de schimb dacă a folosit periuța sa de dinți. Încercând să „îngroape” problema, mama de schimb a negat acuzația. Ea a spus că s-a spălat tot cu periuța ei, însă crede că a dus-o înapoi în camera ei. „Am și eu tot așa, albastră”, a declarat mama de schimb.

„Chiar sunt curios dacă are și ea periuță ca a mea”, a spus, între timp, Ionuț, care nu a crezut explicația mamei de schimb. Acesta i-a sugerat femeii să își aducă lucrurile necesare pentru igienă în baie, însă, neavând de unde să scoată o periuță identică cu cea a tatălui de schimb, ea a recunoscut că s-a spălat pe dinți cu cea greșită.

„Am uitat-o”, a spus mama de schimb, despre periuța ei personală. Ea a recunoscut ce s-a întâmplat, iar deși Ionuț era, evident, supărat, el a sugerat să meargă să cumpere alte 2 periuțe, pentru ca problema să nu se mai repete.

image
image
image
image
image
image
Iuliana Tudor
drame de vazut pe netflix jpg
cub maia Morgenstern png
survivor romania all stars 2024 1 jpg
netflix pixabay png
banner bordea png
banner mihaela tatu png
Oana Radu recunoaște că nu este în apele ei după despărțirea de Cătălin Dobrescu!