După ce s-a spus că Vocea României e regizată, se întâmplă încă un lucru uluitor! Prima concurentă care se retrage din concurs: „Cred că e cel mai bine...”

Ultima actualizare:

O premieră complet neașteptată va avea loc în această seară la concursul Vocea României! Se pare că o concurentă se va decide să părăsească show-ul, deși se află deja în etapa Confruntărilor! Românii vor putea vedea precis despre cine este vorba, cât și motivele care au dus la această decizie, chiar în această seară, de la ora 20:30!

Smiley va „fura” un concurent din echipa lui Horia Brenciu și Theo Rose
Smiley va „fura” un concurent din echipa lui Horia Brenciu și Theo Rose

O premieră la care nu se aștepta nimeni să se întâmple vreodată urmează să aibă loc chiar în această seară, la concursul Vocea României! Se pare că o anume concurentă se va decide să părăsească show-ul, deși se află deja în etapa Confruntărilor! Românii vor putea vedea precis despre cine este vorba, cât și motivele care au dus la această decizie controversată, chiar în această seară, de la ora 20:30, când Vocea României va începe pe PRO TV!

În etapa la care se află concursul în acest moment, a Confruntărilor, jurații sunt nevoiți să aleagă o echipă, cât și o melodie, iar concurenții trebuie să lucreze împreună pentru a oferi publicului un moment de excepție! Ei bine, la final, dintre cei doi concurenți, doar unul va merge mai departe! Însă, mai există șansa ca ceilalți antrenori să îl aleagă pe concurentul respins în echipa lor, oferindu-i acestuia șansa de a merge mai departe în concurs.

O concurentă se va retrage de la „Vocea României”

Se pare că această concurentă misterioasă care se va retrage din concurs va vorbi puțin despre decizia ei și despre motivele care au făcut-o să părăsească concursul! „În condițiile de față, cred că cel mai bine este să mă retrag din concurs. Aleg acest lucru asumat”, va spune aceasta.

Ei bine, se pare că această premieră neobișnuită nu va fi singurul moment important al serii! Smiley va reuși să aducă în echipa sa un concurent important din echipa lui Horia Brenciu și Theo Rose! Românii vor putea vedea toate aceste momente spectaculoase, cât și altele, în această seară, de la ora 20:30, la Vocea României!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net