Ies la iveală informații neștiute despre Vocea României. De ce nu mai au voie foștii participanți să se înscrie din nou în concurs

Noi informații neștiute ies la iveală despre „Vocea României”! O fostă concurentă de la concurs, care a devenit, între timp, extrem de îndrăgită pe TikTok, a vorbit despre motivul pentru care nu mai are voie să participe, din nou, la „Vocea României”!

O fostă concurentă de la „Vocea României” vine cu informații neștiute din culisele faimosului show de la PRO TV! Julie August a concurat chiar în primul sezon al emisiunii, când a reușit să ajungă tocmai în marea finală! Între timp, artista a devenit extrem de populară în mediul online, unde și-a continuat pasiunea pentru muzică. Pe rețeaua de socializare TikTok, tânăra a reușit să strângă aproape 38 de mii de urmăritori, iar pe canalul ei de YouTube, Julie August postează muzică chiar și astăzi!

Ei bine, datorită vocii ei impresionante, mulți dintre fanii tinerei i-au sugerat să meargă la „Vocea României”, iar cântăreața a oferit o explicație interesantă pentru motivul pentru care nu poate face acest lucru! „Nu am voie să particip la Vocea României”, spune Julie August. „Haideți să vă explic de ce! Am concurat în primul sezon, efectiv primul care s-a făcut la noi și am reușit să ajung până în finală!” Ei bine, se pare că acesta este și motivul pentru care artista nu se mai poate întoarce la „Vocea României”.

„Nu am voie să particip la Vocea României”

Pe contul de TikTok, artista explică motivul pentru care nu mai poate urca pe scena de la PRO TV. „Regulile spun că nu mai ai voie să participi dacă ai fost finalist într-un sezon anterior! Nu știu dacă este la fel și pentru semifinaliști, dar, astea sunt regulile și nu am ce să fac!” Cu toate acestea, Julie August a mulțumit fanilor ei pentru sfatul oferit. „Vă mulțumesc mult pentru susținere și sugestie”, spune aceasta, pe rețelele de socializare.

În cele din urmă, se pare că pentru cei care participă la „Vocea României”, marea finală este capătul de drum la îndrăgitul concurs, indiferent dacă reușesc să câștige, sau nu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net