Theo Rose, show de show alături de un artist internațional! S-a unduit pe cele mai fierbinți ritmuri

#Exclusiv Click!

Îndrăgita cântăreață Theo Rose a făcut un show de zile mari în urmă cu ceva timp, atunci când a dansat pe melodiile unui artist român renumit peste hotare - Radhu, cunoscut în lumea muzicii drept „Regele Cumbiei din România”. Imaginile au devenit virale și au stârnit admirație fanilor. 

Theo Rose a dansat pe melodia unui mare artist / foto: colaj Click!
Theo Rose a dansat pe melodia unui mare artist / foto: colaj Click!

Theo Rose a ajuns de curând în atenția presei din America Latina, acolo unde Radhu, singurul român intrat vreodată în Billboard latin cu albumul „Radhu-Puro Amor”, este celebru și face muzica latino alături de producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan!

Radhu, cuvinte de laudă la adresa lui Theo Rose 

Theo Rose a fost surprinsa la Pro TV dansând cumbia, un gen de muzica aparte, tradițional din Argentina, pe care Radhu îl canta, fiind numit de presa internațională „Regele Cumbiei din România”: 

„Evident că sunt mândru de Theo Rose. Talent pur și carismă! Este ploieșteanca mea și merităm să ne facem cunoscuți în toată lumea!”, a declarat artistul, în exclusivitate pentru Click!.ro. 

Radhu, celebru în Mexic și Costa Rica 

Artistul a devenit cunoscut în întreaga lume în urma piesei „Puro Amor”, care a rupt topurile și a devenit virală în Mexic și Costa Rica. În urmă cu doar câteva zile, Radhu ne povestea cum a reușit să ajungă la o astfel de reușită: 

„Am plecat din Mexic în Argentina, unde am lucrat la albumul "Radhu - Puro Amor" alături de producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan ,album ce în 2020 a întrat în Billboard latin,alături de albumele ce aparțineau Shakirei și lui Maluma. Pentru asta m-am pregătit în Mexic la școala celebrei actrițe mexicane de producții Hollywood, Patricia Reyes Spindola. Ea m-a învățat cum să vorbesc spaniola latino-americană în funcție de regiune (Argentina, Mexic, Venezuela).

Știam că mi se difuzează muzica în Venezuela, Columbia, fără ca eu să fi fost pe acolo, dar nu și în Costa Rica! Managerul meu a primit deja o invitație pentru a menține relațiile diplomatice România- Costa Rica și să le cânt Puro Amor, piesa care acum este difuzată acolo!”, a spus Radhu, în exclusivitate pentru Click!.

Radhu, despre experiența cu producătorul lui Luis Fonsi 

Radhu, devenit faimos la nivel internațional / foto: social media
Radhu, devenit faimos la nivel internațional / foto: social media

„O altă colaborare interesantă a fost cu Tony Cortez, producătorul lui Luis Fonsi, care e cel mai căutat trompetist din industria muzicală la ora actuală, solicitat de Luis Miguel, Gloria Estefan şi care îl acompaniază pe Luis Fonsi în spectacolele sale! Mie cumbia îmi place, fiind stilul creat special pentru mine, îmi aparţine, mă reprezintă şi mă ajută să mă exprim şi să exprim exact ceea ce îmi doresc! Este frustrant pentru un artist să nu fie înţeles de orchestră şi să nu ducă publicul în starea în care îşi doreşte, prin muzica sa! Iar eu sunt critic, atent la orice detaliu! Văd mai mult partea goală a paharului, dar când spun că proiectul meu muzical mă mulţumeşte în totalitate, înseamnă ca realmente simt că am ceva de spus în muzica internaţională!”, a povestit Radhu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net