Radhu își promovează țara în cel mai frumos mod. Îndrăgitul artist și Laura Zapata, proiect România- Mexic în toată America Latină

Radhu este un artist român extrem de cunoscut și îndrăgit la noi în țară, dar de-a dreptul idolatrizat în America Latină! A atins performanțe ca nimeni altcineva și este gata să ducă promovarea României dincolo de granițele posibilului!

image

În exclusivitate pentru Click!, Radhu a vorbit despre proiectul său de suflet, dar să știți că nu doar cu el am stat de vorbă, ci și cu celebra Laura Zapata! 

Radhu, singurul artist român întrat în Billboard Latin,cu albumul "Radhu - Puro Amor", lucrat de producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan, împreună cu Laura Zapata ,celebra actriță de telenovele mexicane, dar și sora superstarului Thalia, au împreună un proiect cultural, „Mexic-România”,în care promovează ideea că atât Mexic, cât și România, sunt două popoare latine.

Radhu: „Mulți au impresia că România e țara gri, umbrită de comunism”

„Mulți străini habar nu au că România este o țară latină, că vorbim o limbă latină! Mulți încă au impresia că am rămas acea țară gri, umbrită de comunism și rămân uimiți când descoperă ce turism, gastronomie, artă și cultură interesantă avem" a povestit Radhu, în exclusivitate pentru Click!

Pe de altă parte, celebra actriță Laura Zapata, cea care îl îndrăgește pe Radhu enorm, ne-a declarat că de-abia așteaptă să poposească din nou pe meleaguri românești și să spună mai multe despre acest proiect inedit. În încheiere, sora Thaliei a mărturisit că Radhu reprezintă cu brio țara noastră și că a dus numele României departe de tot în America Latină. 

„Cu ocazia acestui interviu, îmi salut publicul din România, îi iubesc enorm, sunteți a doua mea țară și aștept să ne revedem curând ,împreună cu Radhu, românul vostru pe care l-am dus la Televisa și vă reprezintă cu brio”, a spus celebra actriță, în exclusivitate pentru Click. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net