Radhu, plouat și bătut de vânt la filmările pentru noul videoclip al piesei ”Latina”

Ultima actualizare:

Singurul artist român cunoscut în presa internațională ca și regele cumbiei din România și singurul solist român promovat de Billboard și semnat cu Sony, Radhu, a revenit în atenția fanilor cu o nouă piesă, la care a filmat un videoclip plin de peripeții.

Radhu a lansat noul single
Radhu a lansat noul single

Cunoscut în lumea muzicii latino dar și în țara lui natală drept prietenul unor vedete de telenovele, Radhu a revenit în atenția presei cu un nou single pentru care a filmat un nou videoclip colorat. Noua piesă se numește ”Latina” iar videoclipul a fost dificil de filmat. ”Versurile piesei "Latina" din limba spaniolă îi aparțin lui Luis Perrusi și lui Jonathan Olivi, ideea este a lui Tony Cortez, celebrul trompetist al Gloriei Estefan și al lui Luis Fonsi! Piesa "Latina" are și o variantă în limba română la care am lucrat alături de Alin Radu! Pentru videoclip am filmat 4 zile în locații diferite și nu am fost lipsiți de peripeții. La filmări eram luați pe sus de vânt, era furtună și trebuia să filmăm în aer liber, cu soare, să arătăm cât de tropicală și exotică este capitala Buenos Aires!

La Tucu & Radhu - la filmare
La Tucu & Radhu - la filmare

Însă nu a ținut vremea cu noi, așa că ne-am extins cu filmarea, ne-a plouat, iar hainele noastre erau ude! A fost cel mai haios videoclip, acum râd și glumesc, însă la filmări înjuram și trânteam tot ce nimeream! Piesa vorbește despre faptul că România este o țară latină întâi de toate, nu doar balcanică, și că ne asamanăm cu ei! Vorbesc despre România și Argentina, despre cât de pasională e femeia latină și încurajez frumusețea naturală! Cei din videoclip sunt o parte din trupa mea! Cei mai buni instrumentiști din America Latină, din Peru, Mexic și Argentina! Sunt doar o parte din ei, piesa a fost înregistrată cu toată trupa, noi fiind cu toții 27!

Radhu canta latino
Radhu canta latino

În videoclip apare modelul și dansatoare și moderatoare la America TV, Stefi ,"La Tucu", o fată talentată și naturală!”, a povestit interpretul. Vă mai spunem că piesa ”Latină” e semnată cu Sony Music Argentina, Radhu fiind singurul artist român cunoscut în presa internațională ca și regele cumbiei din România și singurul solist român promovat de Billboard și semnat cu Sony.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net