Ce spune Theo Rose despre secvențele din Clanul în care se sărută cu Denis Hanganu: „Se spală pe dinți înainte…”

Theo Rose nu se ferește niciodată să spună lucrurilor pe nume. În trecut, artista a fost întrebată de fani cum decurg scenele în care ea și Denis se sărută sau se ating cu pasiune în serialul "Clanul", având în vedere și relația pe care o are cu Anghel Damian, regizorul serialului, iar acum cântăreața a venit și cu răspunsuri. La început, am fost și eu stresată (...). Denis se spală pe dinți înainte de fiecare secvență care presupune săruturi". 

Theo Rose și Denis Hanganu Foto: Pro Tv
Theo Rose și Denis Hanganu Foto: Pro Tv

Ce a declarat Theo Rose despre Denis 

Theo Rose este o artistă asumată. Recent, artista le-a dezvăluit fanilor cum decurg scenele de amor pe care le are cu Denis Hanganu în serialul „Clanul”. „N-am zis niciodată aici ce cred despre Denis. Pe la interviuri ne întreabă cum a fost să filmăm scenele de amor sau cele cu săruturi. La început, am fost și eu stresată pentru scenele alea, dar vă spun cinstit, am avut noroc de un partener de joc extraordinar de bun și responsabil. Denis este un om cald și își tratează cu atâta seriozitate munca încât nici n-am simțit diferența dintre scenele care își propuneau să ne stânjenească și cele de dialog.

Denis se spală pe dinți înainte de fiecare secvență care presupune săruturi (poate râdeți, dar este o condiție esențială ca secvența să iasă bine), întreabă întotdeauna dacă ma simt confortabil cu ce se întâmplă și mă protejeaza și ajută pe set. Ca telespectator cred că Denis a facut performanță in @clanulserial și abia aștept să-l mai văd și în alte producții", a declarat Theo Rose

Theo Rose, rol complex în serialul "Clanul" 

Theo Rose a primit un rol destul de complex în serialul "Clanul", unde „Vera”, personajul pe care îl interpretează, se iubește cu Denis Hanganu, trăind o dragoste interzisă cu acesta. 

Denis Hanganu a vorbit despre zilele de filmare pentru ca cele 13 episoade ale serialului să fie gata la timp pentru telespectatori. În timp ce fanii pot urmări doar câteva episoade per sezon, actorii filmează până la 100 de zile pentru acesta.

Filmare pentru serialul "Clanul" Foto: Pro TV
Filmare pentru serialul "Clanul" Foto: Pro TV

„La noi un sezon durează 100 de zile de filmare, ori patru sezoane, e ceva, plus perioada de dintre, interviuri, comunicare, se adună lucruri. Sigur ne vom revedea cu o parte dintre ei pe scena teatrului, iar cu ceilalți probabil în alte proiecte”, a spus actorul la Oracolul Vedetelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net