Theo Rose, imagini savuroase cu bebelușul Sasha. Cum se simte copilul, după ce a ajuns zilele trecute la medic

Ultima actualizare:

Theo Rose se poate declara o femeie fericită și împlinită de când a devenit mamă. În urmă cu opt luni de zile, ea și Anghel Damian deveneau părinții unui băiețel minunat, pe nume Sasha, care le bucură fiecare zi a vieții. Recent, bebelușul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, însă cele mai recente fotografii denotă că starea lui este din ce în ce mai bună. 

Theo și Anghel împreună cu Sasha / foto: arhiva Click!
Theo și Anghel împreună cu Sasha / foto: arhiva Click!

Acum câteva zile, iubita cântăreață își anunța fanii de pe Instagram că Sasha a avut mai multe probleme de sănătate într-o perioadă scurtă de timp. Din fericire, cei doi părinți au găsit puterea de a trece peste orice moment greu datorită energiei micuțului. 

Cât de mult a crescut Sasha

Iubita lui Anghel Damian a postat recent pe InstaStory câteva imagini cu Sasha, fără a-i arăta chipul, imortalizând momente din viața acestuia. Fanii au rămas cu siguranță încântați de imaginile cu cel mic. 

Imaginile postate de Theo pe Instagram
Imaginile postate de Theo pe Instagram

Theo: „Nu te lasă să te panichezi” 

Problemele de sănătate ale celui mic au necesitat îngrijiri medicale, însă Theo mărturisea că atitudinea pozitivă a lui Sasha le-a oferit puterea de a nu se panica și de a trata lucrurile cu mai mult calm. 

„Ce ziceți voi de băiatul meu? În două luni de zile a avut așa: gripa A, Salmonella… băi, Salmonella! De unde a adunat el Salmonella nu știe nici Dumnezeu. Bănuim așa, dar noi i-am dat doar carne de țară, fiartă bine, adică nu știu… de undeva a adunat Salmonella, mă rog… Am fost în Dubai, au venit rezultatele, noi credeam că e Rotavirus, nu era Rotavirus, era asta și după i-am făcut analizele când ne-am întors, purtător sănătos, continuam cu probiotice ca să echilibreze flora intestinală, că elimină copilul singur.

La o săptămână, mă trezesc cu el cu febra 39 cu 5, luni noapte eram la spital, că acum are streptococ. Băi, marele meu noroc cu copilul ăsta e că reacționează foarte bine la boală, la febră, la toate alea, nu e din ăla care să bolească. E vesel, e tonic, e cumva. Nu te lasă să te panichezi, să te îngrijorezi, să te uiți la el și să nu știi ce să-i faci, e vesel, își ia tratamentul conștiincios acolo.

Greu, băi, nu-i ușor să fii bebeluș, frate. Trec ăștia mici prin o grămadă de chestii, nu știu, ți se rupe inima, dar noi încercăm să tratăm cu umor, nu vrem să ne panicăm la orice chestie. Bănuiesc că asta e perioada când chiar le adună pe toate”, a povestit Theo Rose, pe pagina ei personală de Instagram, într-un videoclip publicat la secțiunea InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net