Theo Rose a ajuns la capătul puterilor. Ce obicei toxic are artista: „Îmi bat joc de viața și de soarta mea!”

Theo Rose este, fără dar și poate, una dintre cele mai iubite cântărețe din industria muzicală românească. Încă de la debutul carierei sale a câștigat inimile fanilor, care așteaptă cu sufletul la gură să afle, din social media, ce mai face vedeta lor preferată. Recent, ea le-a mărturisit că de o bună perioadă de timp tot repetă o greșeală de care vrea să se lase. 

Theo Rose / foto: social media
Theo Rose / foto: social media

Cu un succes culminant pe plan profesional, dar mai ales personal, căci în urmă cu mai bine de un an de zile ea și partenerul ei, Anghel Damian, au devenit părinții unui băiețel minunat pe nume Sasha, Theo Rose recunoaște că, într-un fel sau altul, își provoacă singură neplăceri. Ce mărturisiri le-a făcut fanilor, află din rândurile de mai jos. 

Theo Rose: „Nu se poate așa ceva!”

Mereu pe grabă și cu un program încărcat, artista încă mai are momente în care se „păcălește” că are timp să se odihnească. Și ca să fim cât mai clari, situația stă în felul următor: în urmă cu doar câteva ore, Theo Rose le spunea fanilor de pe Instagram că de mult timp obișnuiește să își facă programări la primele ore ale dimineții, cu mult timp în avans, în speranța că va reuși să se odihnească suficient și nu se va mai simți atât de obosită. 

„Eu îmi bat joc de viața și de soarta mea cu programările astea la prima oră de dimineață. Eu nu știu ce e în mintea mea când mă programez eu cu câteva 2-3 săptămâni înainte <<Puneți-mă pe data „de” la 8 dimineața, că o să fiu bine, o să fiu odihnită, eu dorm.

De unde știi tu că dormi?! Cine ți-a zis ție că dormi?>>

Sătulă să se tot repete acest scenariu, Theo a decis că a venit timpul să ia atitudine și să găsească o rezolvare în acest sens. Odihna joacă un rol esențial în viața noastră, iar vedeta este conștient că un lipsa ei doar îi cauzează:

Doamne ferește, deci nu se poate așa ceva! E a nu știu câta oară când fac așa și zic că nu mai fac. Uite că mai fac, mă joc cu nervii mei, nu se poate!”, le-a povestit Theo Rose fanilor săi din mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net