Motivul real pentru care Theo Rose nu poartă inelul de logodnă. Ce apare gravat pe bijuterie: „E special”

Theo Rose și Anghel Damian sunt un cuplu discret, dar extrem de apreciat în showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună un băiețel minunat, pe micuțul Sasha, care le umple viața de bucurie, iar cu puțin timp în urmă, artista a primit inelul de logodnă și a fost cerută în căsătorie. Invitată în podcast-ul lui Teo Trandafir, Theo Rose a dezvăluit motivul pentru care nu își etalează bijuteria.

De ce nu poartă Theo Rose inelul de logodnă / foto: arhiva Click!
De ce nu poartă Theo Rose inelul de logodnă / foto: arhiva Click!

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei ani, iar după ce au devenit părinții unui băiețel, pe nume Sasha, se pare că sunt pregătiți pentru pasul cel mare. Cântăreața a fost cerută în căsătorie într-un mod cât se poate de romantic.

De ziua ei de naștere, Anghel Damian i-a pregătit un cadou unic, însoțit de o cerere de a-și petrece restul vieții împreună. Invitată în podcastul lui Teo Trandafir, „Gând la Gând cu Teo”, cântăreața a dezvăluit de ce alege să nu poarte bijuteria. De asemenea, a mărturisit că este un inel special, pe care iubitul ei a gravat niște versuri în limba franceză.

„Nu a fost așa oficial (cererea în căsătorie n.r). Era un cadou de ziua mea, noi ne sărbătorim unul după altul. Și unul dintre cadouri a fost un inel, care avea gravat în interior un poem în limba franceză. Mi-a zis și ce înseamnă, dar nu mai știu, am uitat, că nu l-am mai scos de mult din cutie.

„L-am pus la loc de cinste”

E ceva lătăneț așa și e special, îl țin frumos, l-am pus la loc de cinste la mine în dressing, se vede cutia cu inelul înăuntru, dar nu port accesorii, adică nu prea port de fel. El știa că nu port accesorii. A fost mai mult așa, să vină cererea aia însoțită de ceva care contează pentru amândoi”, a spus Theo Rose, în cadrul podcast-ului „Gând la Gând cu Teo”.

Recent, Theo și Anghel au făcut o serie de mărturisiri, printre care una referitoare la nuntă. Cei doi au dezvăluit că își doresc, dar nu au timp: „Nu am discutat despre nuntă. Nu am organizat nimic. Nu avem timp acum, dar ne dorim!”, a povestit artista, în podcastul lui Mihai Morar.

„Eu îmi doresc, pentru început, o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie o petrecere cu 500 de invitați. Poate pe viitor mi-aș dori să fie și asta, dar înainte trebuie sa fie un moment de intimitate, după care, cumva, poți să împărtășești și bucuria cu lumea. Dar sunt două lucruri distincte, nu pot fi făcute în același timp. Organizarea unui eveniment presupune o cu totul altă stare emoțională față de un moment în care îți declari iubirea față de cineva și te legi pe viață", a completat și Anghel Damian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net