Theo Rose, victima bullying-ului. Cine a umilit-o în ultimul hal: „De nu a râs de mine că sunt...”

Theo Rose, una dintre cele mai iubite cântărețe românești, a vorbit recent despre cum a căzut victima bullying-ului. Acest fenomen în ultimii ani a luat amploare în întreaga lume, iar artista și-a dat seama recent că, în trecutul ei, s-a confruntat cu astfel de episoade.

Theo Rose / foto: Arhiva Click!
Theo Rose / foto: Arhiva Click!

Fiind o persoană activă în social media, Theo are o relație consolidată cu fanii ei. Cu toate acestea, nu se sfiește să vorbească despre subiecte delicate, cum ar fi cel al bullying-ului. Cum a ajuns să fie victima acestui fenomen în copilărie, una dintre cele care a supus-o unui astfel de tratament fiind chiar o fostă profesoară.

Theo Rose: „Termenul de bullying nu exista atunci când eram noi mici”

Artista și-a început mărturisirile punctând faptul că abia în tinerețe a conștientizat că și ea a fost victima bullying-ului

„Zilele trecute mi-am amintit niște întâmplări din copilărie, mă întreb de ce niciodată nu am știut să răspund când am fost întrebată la interviuri sau podcast-uri, nu am avut niciun exemplu, nu mi le-am amintit atunci pe loc. Singura explicație este că termenul de bullying nu exista atunci când eram noi mici.

Probabil, ulterior eu nu am asociat întâmplările alea cu termenul și nici nu mi-am dorit să mi le amintesc. Dar îmi aduc aminte, au fost niște faze când mă excludeau din grupuri, pe la noi pe acolo la țară. După am mai crescut și ne-am împrietenit, cum fac copiii. Au fost niște situații din astea și a fost tare să-mi amintesc ce simțeam eu sau ce gândeam eu în legătură cu situațiile alea, dacă mi-era frică sau nu. Cred că toți trecem prin asta”, a spus Theo Rose, în mediul online.

„Dintre toate fetele m-a găsit pe mine victima”

Artista a rememorat un alt episod din copilăria sa, când profesoara de canto a râs de ea. Cu toate că era doar o copilă și nu a putut reacționa, The mărturisește că acel episod i-a rămas întipărit în minte.

„Am fost o dată (n.r. victima bullying-ului). Eram mică, cred că aveam 10 ani și am mers cu ansamblul folcloric din care făceam parte la mare de Revelion, la un hotel șmecher, de cinci stele, susțineam acolo niște momente pentru oamenii care petreceau în restaurantul hotelului. Am fost cu colegii și cu profesorii, aveam o profesoară de canto și soțul ei era instructor de dansuri populare. În primul rând, îmi aduc aminte așa: camera era duplex și ei au dormit sus, doi într-un pat, și noi eram vreo opt și am dormit toți într-un pat.

Și seara, mergeam pe faleză, eu eram cu fetele mai mici în față și doamna profesoară de canto împreună cu soțul și cu fetele mai mari erau în spatele nostru. Și ea se pusese pe un râs, dintre toate fetele m-a găsit pe mine victima, de nu a râs de mine că sunt crăcănată de nu se mai oprea, nu mă mai lăsa din miștouri. Și eu m-am enervat, dar nu mi-am permis să reacționez, am bocit de oftică”, declara Theo Rose.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net