Theo Rose, gata să devină mămică din nou? Ce spune despre al doilea copil: „Mai crește puțin băiatul”

Ultima actualizare:

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. În urmă cu aproape un an, viața lor s-a schimbat radical după ce au devenit părinții unui băiețel, pe care l-au botezat Sasha Ioan. Cei doi nu doresc să se oprească doar la un copil, dimpotrivă, dorința lor de a-și mări familia fiind una mare. 

Theo și Anghel își mai doresc copii / foto: Arhiva Click!
Theo și Anghel își mai doresc copii / foto: Arhiva Click!

Sasha le face viața mult mai frumoasă părinților săi, iar acest lucru se vede zilnic din postările din social media, și nu numai. Cântăreața a îmbrățișat cu bucurie „meseria” de mamă și mărturisește că nu a avut deloc o experiență urâtă. 

Theo Rose își dorește să devină, din nou, mamă 

Maternitatea i-a plăcut din prima clipă, de aici și dorința vedetei de a mai avea unul, sau chiar mai mulți copii. Într-o emisiune în care a fost invitată recent, Theo Rose a vorbit despre următorul copil, dar și despre dorința arzătoare a lui Anghel Damian de a deveni, din nou, tătic.

„Sasha e de vină pentru asta. A fost o experiență mult prea frumoasă și am zis că… Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine. Eu pentru că am trecut prin toate cele, naștere, post partum și asta, am zis: ‘Bă, hai să-mi dau puțin timp, că nu e chiar așa simplu’. Mai crește puțin băiatul, să ne putem înțelege cu el.

După aia, să dea Dumnezeu să mai fie… Dar Anghel, el ar vrea și acuma. Să facem, nu are nicio problemă. Grădiniță, tată. Îi place și lui foarte tare. Mă ajută. Adică nu-și dorește pentru că e simplu pentru el să facă parte din asta. El participă activ la creșterea lui Sasha”, a mărturisit Theo Rose, în emisiunea Vorbește Lumea.

Theo și Anghel își doresc o familie numeroasă

Recent, Theo și Anghel au fost prezenți în formula de cuplu în cadrul unui podcast. Acolo au făcut o serie de mărturisiri, printre care una referitoare la dorința regizorului ca el și Theo să aibă, în total, trei copii. 

„Anghel spunea că formula noastră va fi de cinci, adică trei copii și noi doi și i-am scris lui Sasha: mamă, dacă mai ai doi frați, să știi că s-a împlinit profeția lui taică-tu”, a povestit Theo Rose, în podcastul lui Mihai Morar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net