Anda Adam, îngrijorată de ce a apărut pe geamul de la mașina soțului: „Ale cui sunt...Vă omor!”

#Exclusiv Click!

Anda Adam este nedespărțită de soțul ei, omul de afaceri Joseph Adam, și au intrat amândoi în febra pregătirilor de nuntă.

Artista este aproape peste tot cu soțul ei care o însoțește atunci când poate și la concerte, așa cum s-a întâmplat și zilele trecute. Dar în timp ce erau în mașină în drum spre un eveniment, Anda s-a amuzat teribil. Pe geamul autoturismului condus de soțul său a observat o formă de buze, practic o urmă lăsată acolo probabil de o admiratoare a lui Jason Momoa de România.

„Sunt asumată”

Așa că și-a luat soțul la întrebări și s-a filmat, postând totul pe Instagram.

Ale cui sunt buzele de pe geamul soțului? Vă omor!", a povestit, mai în glumă, mai în serios, artista. Soțul Andei Adam s-a declarat nevinovat și ca să mențină spiritul de glume, artista a dat vina pe altcineva: „Era un peștișor sanitar!". 

Anda Adam știe ce potențial are soțul ei și se așteaptă ca admiratoarele să îi cadă la picioare.

Eu sunt fericită că soțul meu e asaltat de fane! Având în vedere că e un  bărbat foarte frumos și foarte atrăgător mă aștept ca fanele și domnișoarele să sară pe el. Nu e ceva la care să nu mă aștept! Știu ce mi-am luat, știu ce se întâmplă! Sunt foarte asumată!”, ne-a mărturisit Anda Adam, pentru Click!

Anda Adam nu își scapă soțul din ochi și este din ce în ce mai emoționată de faptul că se apropie nunta care va avea loc pe 29 iunie.

Încă mai e timp de probe pentru costumul mirelui și rochia miresei, dar și pentru a pune la punct toate detaliile de care mai este nevoie pentru nunta lor care se anunță o petrecere cu mare fast.

Între timp, cei doi soți au mai avut răgaz de o vacanță în Dubai, chiar de ziua Andei Adam, iar zilele trecute tocmai ce s-au întors în Franța, acolo unde au petrecut câteva zile pline și au făcut o vizită chiar și la Disneyland.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldați ruși pe frontul din Ucraina oct 2023 FOTO Profimedia (3) jpg
image
image
image
image
image
image
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
Banner Prodanca Roland Gavril
image
actualitate.net
image
actualitate.net