Deea Maxer se mărită? Detaliul care a dat-o de gol: „Este prima dată în viață când..”

Deea Maxer (34 de ani) trăiește o frumoasă poveste de iubire de un an cu Robert Drîlea, un tânăr chipeș ce se pare că a făcut-o să viseze și să își dorească să îmbrace din nou rochia de mireasă. Asta după ce, în primăvara anului trecut, șatena a divorțat de Dinu Maxer (50 de ani) după 14 ani de mariaj și 18 ani de iubire.

În una dintre cele mai recente postări ale sale, de pe contul său de Instagram, putem vedea și înțelege că Deea își dorește foarte mult să își refacă viața personală, mai ales că a prins recent și buchetul de mireasă.

„Am prins buchetul…dacă se adevereşte tradiția o să aflați negreşit. Robert a tot insistat să merg acolo lânga fete. Na, poftim! L-am prins! Apropo, este prima dată în viață când particip la tradiția asta de nuntă, cu buchetul, nu știu dacă are vreo relevanță acest lucru. Vorbele băbeşti ce spun? Mă mărit sau nu”, a scris Deea Maxer în dreptul postării sale.

După filmulețul publicat însoțit de mesaj al Deei Maxer, internauții au reacționat imediat.

„Super, Doamne Ajută! Să fie într-un ceas bun”, „Cu siguranță Robert a fost pe fază”, „Felicitări arăți super bine”, acestea sunt câteva mesaje primite de șatenă din partea prietenilor virtuali.

Vrea să se recăsătorească

Imediat după divorțul oficial, Deea Maxer declara în cadrul emsiunii „La Măruță”, de la PRO-TV, că își dorește să își refacă viața personală:

„Da, sunt îndrăgostită! Da, sunt într-o relație! Da, îmi sum! Sper să ne țină, avem două case acum, adică el stă la mine și eu la el. Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașamentul nostru sentimental a fost de foarte mult timp.

Pe Robert l-am cunoscut înainte de Paște, după divorț, prin niște prieteni. Robert nu știa cine e Deea Maxer. Robert a cunoscut-o pe Andreea de la zero. Nu știa absolut nimic despre mine”.

Click! spune

Chiar dacă Dinu și Deea Maxer au divorțat, cei doi au rămas în relații de prietenie de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas și Maysa. În prezent, Dinu și Deea se ajută reciproc atunci când au nevoie, când vine vorba de copii, mai ales că locuiesc în același bloc...unul la etajul doi și celălalt la etajul patru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net