Dinu Maxer și iubita, mai fericiți ca niciodată! Unde vor petrece Paștele

#Exclusiv Click!

Dinu Maxer (50 de ani) și Magdalena Chihaia (37 de ani) trăiesc o poveste de iubire ca în basme de un an. Cei doi locuiesc împreună, muncesc cot la cot și se bucură de fiecare moment petrecut unul lângă celălalt. Contactată de Click!, artista ne-a dezvăluit cum o să petreacă Sărbătorile Pascale având în vedere că pe 5 mai este prima zi de Paște la ortodoxi.

„Încă nu avem un program stabilit, ceea ce știm sigur este că o să luăm masa cu părinții mei în ziua de Paste. Noi am sărbătorit deja Paștele catolic cu familia mea, a lui Dinu și cu copiii. Eu sunt catolică, tatăl meu și mama lui Dinu la fel. Suntem obișnuiți atât eu cât și Dinu să serbăm de două ori. Așa că de Paștele catolic am fost la mama lui Dinu și ne-am simțit minunat pentru că au pregătit mamele noastre tot felul de bunătățuri plus că au vopsit și ouă unicat”, a spus Magdalena Chihaia pentru Click!

Bubulina – gospodina

Iubita lui Dinu Maxer ne-a mai povestit cât de mult a reușit să o schimbe relația amoroasă pe care o are cu partenerul său...în bine:

„Apropo de gătit, să știi că am început să gătesc și eu câte ceva, deși nu eram pasionată de această latură. Cât privește căsătoria lăsăm lucrurile să vină de la sine, frumos și cu iubire. Nu ne facem planuri dinainte”.

Click! spune

Dinu Maxer a divorțat anul trecut, la începutul primăverii de Deea Maxer, femeia cu care a fost căsătorit timp de 14 ani și cu care are doi copii: pe Andreas și pe Maysa. În urma divorțului tacit, cei doi și-au refăcut rapid viețile personale și țin legătura, în prezent, de dragul celor doi micuți pe care îi au împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net