Deea Maxer îmbracă iar rochia de mireasă? „Mă simt cu fluturi în stomac”

Deea Maxer și Robert Drilea formează cel mai recent cuplu din showbiz. Cei doi sunt împreună deja de câteva luni, și se gândesc să ducă relația la alt nivel. Fosta soție a lui Dinu Maxer și iubitul ei au vorbit despre căsătorie și copii. 

Deea Maxer și Robert Drilea / foto: Social media
Deea Maxer și Robert Drilea / foto: Social media

Deea Maxer este o figură cunoscută în România, la fel și fostul soț, Dinu Maxer. Anunțul despărțirii lor după o poveste de iubire care s-a întins pe durata a mai bine de 18 ani a luat prin surprindere pe toată lumea. Deși nu mai formează un cuplu, Dinu și Deea Maxer au o relație civilizată de dragul celor doi copii ai lor. 

Deea Maxer trăiește la maximum fiorii iubirii 

La scurt timp după despărțirea de fostul soț, Deea Maxer și-a refăcut viața în brațele lui Robert Drilea, bărbatul pe care este dispusă să îl ia de soț. Vedeta nu excluse varianta de a deveni, din nou, mamă. 

„Eu aș răspune la întrebarea asta cu „DA” în orice punct al relației în care mă simt în siguranță, mă simt iubită, mă simt cu fluturi în stomac, mă simt protejată și am încredere în partener. Dacă după două luni de relație m-ar fi cerut, cred că în nebunia mea de îndrăgosteală aș fi acceptat. Eu cred în iubire absolută, cred în fidelitate, cred în căsătorie și la 33 de ani”, a declarat vedeta la Xtra Night Show.

În timp ce Deea Maxer oferă detalii din intimitatea lor, Robert Drilea alege să fie rezervat în dezvăluirile făcute despre planurile lor de viitor. 

„Ideea este că noi avem niște planuri, dar nu le divulgăm”, a mărturisit bărbatul.

„Nivelul meu de gelozie e la maximum”

Frumoasa brunetă a început să nutrească deja sentimente de gelozie în relația cu Robert, și nu se sifește să recunoască acest aspect al relației lor. Geloziile sunt nelipsite din viața lor, mai ales că vedeta stă mereu în alertă, știind că iubitul ei era curtat în trecut de multe domnișoare. 

„Geloziile? Da, normal! Îl iubesc pe omul ăsta ca pe ochii din cap și sunt geloasă și când stă singur, da păi... Nivelul meu de gelozie e la maximum, pentru că l-am cunoscut pe Robert când era foarte curtat de tot felul de domnișoare”, a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net