Deea Maxer și-a integrat iubitul în familie. Cum se înțelege Robert cu copiii artistei

Divorțul de la începutul primăverii dintre Dinu (49 de ani) și Deea Maxer (32 de ani) a luat prin surprindere pe toată lumea mai ales că acum fiecare are viața lui proprie alături de un alt partener. Bruneta pare mai fericită ca niciodată în brațele lui Robert Drîlea, noul său iubit, care se pare că s-a integrat foarte bine în familia ei, dar mai ales cu cei doi copii pe care îi are din mariajul eșuat cu cântărețul de la trupa AXXA.

Joi seară, Deea Maxer împreună cu iubitul său dar și cu cei doi copii pe care îi are din mariajul eșuat cu Dinu Maxer: Maysa și Andreas au fost în Grădina Botanică să viziteze o expoziția “Alice în Țara Minunilor”, o expoziție de figurine dedicată celor mici.

Din imaginile pe care șatena le-a postat pe contul său de Facebook și Instagram se poate observa foarte ușor că cei doi copii s-au bucurat de fiecare moment petrecut în compania mamei sale dar și al iubitului ei, Robert Drîlea. Ba mai mult pentru că își doresc să le arate cât de fericiți sunt împreună cei doi au postat câteva imagini alături, unul în compania celuilalt, pe rețelele sociale.

Se vrea la altar

Invitată, în urmă cu câteva luni, în cadrul emisiunii “La Măruță”, la PRO-TV, Deea Maxer a declarat public că își dorește să se recăsătorească:

„Da, sunt îndrăgostită! Da, sunt într-o relație! Da, îmi asum! Sper să ne țină, avem două case acum, adică el stă la mine și eu la el. Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașamentul nostru sentimental a fost de foarte mult timp. Pe Robert l-am cunoscut înainte de Paște, după divorț, prin niște prieteni. Robert nu știa cine e Deea Maxer. Robert a cunoscut-o pe Andreea de la zero. Nu știa absolut nimic despre mine…”.

Click! spune

Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii. Sursă: Instagram
Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii. Sursă: Instagram

Dinu și Deea Maxer au divorțat la finalul lunii martie 2023, însă în prezent au rămas în relații de amiciție de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas, în vârstă de 11 ani, și Maysa, în vârstă de 3 ani. Cei doi foști soți locuiesc în același bloc, însă la etaje diferite, Deea la etajul doi, iar Dinu la etajul cinci. Fiecare are în grijă câte un copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
gheorghe dinicu1 jpg
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net