Dinu Maxer și iubita și-au cunoscut familiile! Uite cum au reacționat rudele lor: „Li se părea normal să…”

#Exclusiv Click!

Dinu Maxer (49 de ani) zâmbește din nou după divorțul surprinzător de Deea (33 de ani), cea cu care a fost căsătorit timp de 14 ani. Femeia care îl face acum fericit, de câteva luni, este Magdalena Chihaia, o focoasă brunetă care se pare că i-a readus zâmbetul pe buze și liniștea sufletească în inimă.

Relația lor evoluează destul de repede, asta am aflat noi chiar de la simpatica Magda, atunci când am contactat-o.

„Pot spune că acum ne cunoaștem părinții, prietenii, chiar și rudele. Au fost câteva evenimente, aniversări și vizite unde am reușit să facem cunoștință atât eu cât și Dinu cu cei mai importanți oameni din viața noastră. Toți ne-au primit cu brațele deschide și chiar ne-au spus mulți că semănăm și că ne potrivim de minune. Tuturor li se părea normal să fim împreună. Lucru care ne-a șocat, dar ne-a și bucurat în același timp”, a declarat Magdalena pentru Click! care ne-a mai dezvăluit în același timp și faptul că nu pot sta unul fără celălalt nici măcar o clipă:

„Momentan stăm și la mine și la el, însă mai mult la el pentru că el locuiește cu Andreas și este mult mai confortabil pentru băiat. Într-adevăr nu stăm despărțiți nici măcar o zi și asta pentru că totul în relația noastră a venit de la sine, fără să ne plănuim. Cred că destinul ne-a vrut împreună și totul între noi se întâmplă natural. Nu pot să spun că noi ne împărțim sarcinile în casă sau cele profesională pentru că facem totul împreună, ne ajutăm și ne susținem în tot”.

Proiect după proiect

Iubita actuală a lui Dinu Maxer, Magdalena Chihaia, ne-a spus și cât de bine îi merge pe plan profesional în această perioadă:

„Mă pregătesc să plec în turneu cu piesa de teatru <Ia-le banii> în regia lui Răzvan Oprea în care joc alături de Magda Catone, Silviu Biriș și Ozana Barabancea. Avem primele spectacole la Focșani, Tulcea și Iași. De când sunt cu Dinu viața mea s-a schimbat la 180 %, în sensul bun. Dacă până acum eram împlinită profesional, acum sunt și sentimental.

Deși se spune că dacă îți merge bine pe o parte, pe cealaltă scârtâie, noua ne merge foarte bine pe ambele părți pentru că ne-am decis să ne unim forțele și să cream evenimente împreună, momente artistice, proiecte inedite cu o actriță și un cantautor. Așadar lansarea primului nostru proiect va fi în această săptămână pe Youtube. Am realizat primul nostru videoclip la prima noastră melodie împreuna, un remake după bachata care ne-a unit în dans. Prin aceasta piesă de suflet vă vom spune povestea noastra de dragoste – <Dansand bachata>”.

Click! spune

Chiar dacă Dinu și Deea Maxer au divorțat cei doi au rămas în relații de prietenie de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas și Maysa. În prezent, Dinu și Deea se ajută reciproc atunci când au nevoie, când vine vorba de copii, mai ales că louiesc în același bloc...unul la etajul doi și celălalt la etajul patru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net