Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, împreună în vacanță. Ce destinație superbă au ales

Dinu Maxer și-a luat iubita și au decolat în vacanță. Pe conturile lor de social media apar mai multe postări menite să demonstreze faptul că se iubesc fără rețineri și petrec, ori de câte ori au ocazia, timp de calitate.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia / foto: Cola Click!
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia / foto: Cola Click!

Dinu și Deea Maxer au fost împreună vreme de 18 ani de zile, după care au decis să meargă pe drumuri diferite. Ea a găsit o nouă iubire în brațele lui Robert Drilea, iar Dinu este împreună cu Magdalena Chihaia. Ambii se afișează cu noile lor cuceriri, și par să se bucure de noua lor viață.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, vacanță în Spania

Barcelona și Ibiza i-au fascinat pe cei doi îndrăgostiți, care au ținut să împărtășească momente din vacanța lor cu oamenii care îi urmaresc în social media.

Imagini din vacanță / foto: Captură InstaStory
Imagini din vacanță / foto: Captură InstaStory

Magdalena Chihaia, despre începutul relației cu Dinu Maxer

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer au fost prezenți în cadrul unei emisiuni de televiziune, acolo unde au vorbit despre relația lor și acum au ajuns să formeze un cuplu, mai ales că și ea a trecut, la rândul ei, printr-un divorț.

A început printr-o prietenie și ne-am cunoscut la un eveniment unde Dinu a venit împreună cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu, am făcut cunoștință. Eu nu știam că Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toată adolescența. Eu nu am știu că el a văzut personajul meu de la iUmor”, a mărturisit în direct iubita lui Dinu Maxer,  Magdalena Chihaia, care a terminat actoria sub îndrumarea lui Virgil Ogășanu.

Mi-a plăcut atât de mult încât până la 4 dimineața am vorbit în apartamentul ei nou și nu foarte mobilat, cu ea și Florin.

După ceea s-au întâmplat câteva lucruri și trebuie să recunosc că eu am intrat  pe nepregătite într-o altă relație, flacăra dintre noi s-a dat la minim… După ce am ieșit eu din relația respectivă, Magdalena a avut grijă de sufletul meu foarte subtil, m-a luat și m-a invitat în lumea salsa, o lume nouă pentru mine care m-a fascinat!

Eu eram a doua oară lovit și nu am mai fost deschis unei relații și am intrat cu ochii închiși. Mi-a plăcut atmosfera, era ușor un Dirty dancing 2”, și-a completat Dinu Maxer iubita, care și ea a trecut printr-un divorț acum 7 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net