Dinu Maxer și Magdalena Chihaia și-au dus relația la un alt nivel, și nu s-au ferit să recunoască asta: „Îmbinăm utilul cu plăcutul”

Ultima actualizare:

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia nu doar că și-au făcut relația publică în urmă cu doar câteva luni, ci sunt și extrem de deschiși publicului în legătură cu evoluția ei. Lucrurile se mișcă rapid în viața cuplului, care nu formează o echipă doar pe plan personal, ci și profesional. Recent, atât Magdalena, cât și Dinu, au anunțat o nouă reușită în carieră: prima lor piesă împreună. 

Cei doi îndrăgostiți nu sunt străini publicului și vieții artistice, fiind o prezență activă pe scenă și la diverse evenimente. Dinu și Magdalena se pregătesc pentru noi reușite, despre care vorbesc cu mult entuziasm. 

Dinu Maxer: „Am făcut versuri ce ne caracterizează relația” 

Dinu Maxer și noua sa iubită au făcut o serie de mărturisiri în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu. Ambii au declarat că și-au unit forțele și pe plan muzical, după ce au decis să înregistreze împreună o piesă care îi caracterizează și îi reprezintă. 

Magdalena Chihaia nu este nici ea străină de lumea muzicii, întrucât vreme de nouă ani de zile a cântat în corul Bisericii Catolice ca soprană.

„Dinu Maxer: E Marea Neagră în spatele nostru, suntem la Nisipurile de Aur, urmează să avem un eveniment împreună, va fi primul eveniment prezentat în tandem, iar până sâmbătă ne-am luat încă două zile, ca să ne și relaxăm.

Magdalena Chihaia: Îmbinăm utilul cu plăcutul.

Dinu Maxer: Trebuie să-ți recunoaștem ceva în premieră, și anume faptul că am înregistrat prima piesă împreună, în duet. Și nu una oarecare, este piesa care m-a cucerit pe mine, piesa pe care am dansat la tine (n. red. către Cristi Brancu) și piesa pe care am preluat-o ca un cover și am făcut versuri ce ne caracterizează relația. Așadar, o să fie un fel de piesă de suflet.

Cristi Brancu: Vreau să vă întreb dacă aveți vreun nume de alint unul pentru celălalt.

Dinu Maxer: E bună întrebarea, eu evident că nu îi spun Magdalena, îi spun Magda.

Magdalena Chihaia: Iar eu îi spun Dinu.

Cristi Brancu: Tu ai mai cântat înainte (n. red. către Magdalena Chihaia)?

Magdalena Chihaia: Dacă îți spun o să zici că sunt chiar o sfântă. Am cântat nouă ani în corul Bisericii Catolice ca soprană”, au declarat cei doi, în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu.

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png