Dinu Maxer, prima apariție TV cu iubita Magdalena Chihaia! „A fost un șoc pentru mine să cunosc o femeie care este oglinda mea!”

Dinu Maxer (48 de ani) și frumoasa brunetă din viața lui, Magdalena Chihaia, au venit pentru prima dată împreună într-o emisiune TV pentru a vorbi despre relația lor.

S-a întâmplat azi, în cadrul primei ediții  "Exclusiv VIP" cu Cristi Brancu de la Prima TV, acolo unde cei doi s-au sorbit din priviri,  au povestit cum a început relația lor și au dansat o senzuală bachata.

A început printr-o prietenie și ne-am cunoscut la un eveniment unde Dinu a venit împreună cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu, am făcut cunoștință. Eu nu știam că Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toată adolescența. Eu nu am știu că el a văzut personajul meu de la iUmor”, a mărturisit în direct iubita lui Dinu Maxer,  Magdalena Chihaia, care a terminat actoria sub îndrumarea lui Virgil Ogășanu.

Mi-a plăcut atât de mult încât până la 4 dimineața am vorbit în apartamentul ei nou și nu foarte mobilat, cu ea și Florin.

După ceea s-au întâmplat câteva lucruri și trebuie să recunosc că eu am intrat  pe nepregătite într-o altă relație, flacăra dintre noi s-a dat la minim… După ce am ieșit eu din relația respectivă, Magdalena a avut grijă de sufletul meu foarte subtil, m-a luat și m-a invitat în lumea salsa, o lume nouă pentru mine care m-a fascinat!

Eu eram a doua oară lovit și nu am mai fost deschis unei relații și am intrat cu ochii închiși. Mi-a plăcut atmosfera, era ușor un Dirty dancing 2”, și-a completat Dinu Maxer iubita, care și ea a trecut printr-un divorț acum 7 ani.

Au plecat împreună în Dubai în luna iunie

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer sunt acum împreună și au avut o vară frumoasă de care s-au bucurat din plin. Au început povestea în luna iunie și iată că au decis că se potrivesc ca și cuplu.

“Mie mi-a plăcut de Dinu de la început de când ne-am cunoscut efectiv față în față, în schimb venind după un divorț eu știam că nu se poate deschide  așa repede. L-am lăsat să își vindece rănile, am preferat să fiu prietenă lui și să-l ajut sufletește spiritual. Și eu am divorțat acum 7 ani, știu ce înseamnă”, a mărturisit iubita lui Dinu Maxer la Exclusiv VIP.

Iubirea s-a înfiripat în Dubai

Au mers împreună în Dubai în luna iunie și de atunci au rămas împreună. Artistul se bucură din plin de viața pe care o trăiește acum și nu doar cântă ci și dansează cu pasiune, pentru că iubita lui este foarte cunoscută în lumea iubitorilor de salsa.

Scânteia s-a întâmplat în Dubai unde noi am hotărât să mergem pentru zona salsa, pe care noi nu o văzusem niciodată, Magdalena fiind rezidentă acolo. Pe 11 iunie, în momentul în care ne-am dus în Dubai, mirajul Dubaiului ne-a făcut să ne vedem cu alți ochi”, i-au mai povestit cei doi lui Cristi Brancu.

Și-a găsit o femeie care îi seamănă

Dinu Maxer  este foarte încântat de iubita sa actuală care îi seamănă din mai multe puncte de vedere.

“A fost un șoc pentru mine să cunosc o femeie care este oglinda mea ca și caracter. Nu numai că nu fumează nici nu suportă, este totul un consens care m-a speriat”, a mai povestit Dinu Maxer, fericit că și-a întâlnit perechea după divorțul de fosta lui soție, Deea Maxer.

Dinu și Deea Maxer s-au despărțit la începutul acestei primăveri, după 18 ani de iubire și 14 ani de căsătorie. Chiar dacă amândoi au acum pe altcineva alături și s-au afișat cu alți parteneri de viață, Dinu și Deea Maxer își cresc împreună copiii și se ocupă de educația lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net