Noua iubită a lui Dinu Maxer s-a pozat cu copiii lui, însă reacția Deei nu a întârziat: „A apărut în diferite situații de familie”

Noua iubită a lui Dinu Maxer s-a apropiat deja de copiii pe care acesta îi are cu fost sa soție, Deea Maxer, cea care a oferit și o reacție după de Magdalena Chihaia s-a fotografiat cu micuții. 

Magdalena Chihaia, noua iubită a lui Dinu Maxer / foto: Colaj Click!
Magdalena Chihaia, noua iubită a lui Dinu Maxer / foto: Colaj Click!

Deea și Dinu Maxer au decis să meargă pe drumuri separate după 14 ani de căsătorie. Ambii și-au refăcut viața cu persoanele alături de care speră că vor fi până la adânci bătrâneți, și pe care deja de introduc în viețile copiilor lor. 

Deea Maxer: „Este absolut perfect”

După despărțirea de Dinu, Deea și-a refăcut viața în brațele lui Robert Drilea. În cel mai recent interviu pe care l-a oferit presei, frumoasa brunetă a vorbit atât despre Magdalena Chihaia, cât și despre planurile de viitor pe care le are alături de bărbatul cu care își împarte viața. 

A reacționat într-un fel discret și elegant atunci când a fost întrebată ce părere are despre faptul că iubita fostului ei s-a fotografiat cu copiii lor. Deea Maxer nu a fost deloc deranjată, dimpotrivă, este fericită atât timp cât micuții se înțeleg și cu Robert, și cu Magdalena.

„Iubitul meu, Robert, a apărut în diferite situații de familie din viața noastră de zi cu zi, alături de copiii mei. Așa că nu văd absolut nimic greșit în asta, atâta timp cât copiii mei au o relație frumoasă cu iubitul meu, respectiv cu iubita lui Dinu. Este absolut perfect!”, a declarat Deea Maxer, potrivit cancan.ro

Deea Maxer încă mai speră în căsătorie 

Ea și Robert Drilea formează un cuplu de zile mari. Se iubesc cu patos și au planuri de viitor împreună, astfel că fosta lui Dinu nu exclude o posibilă căsătorie.

„Păi ce, vrei să mă cer singură?! Dar eu cred în iubire, căsătorie, cuplu veșnic, până la adânci bătrâneți. Încă am această credință. Nu știu dacă mă mărit. Dacă iubirea va fi la fel, cu patos, și voi fi cerută, s-ar putea să vă surprind și să accept.”, a mai spus Deea Maxer, conform sursei amintite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net