Deea Maxer, din nou pe masa medicului estetician! La ce intervenții a apelat EX-soția lui Dinu Maxer

Deea Maxer (33 de ani) este într-o continuă schimbare după divorțul de Dinu Maxer (49 de ani). După ce oficial au ales să divorțeze, fiecare a luat-o pe drumuri separate și au rămas într-o relație de prietenie de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas și Maysa. În urma divorțului, bruneta a început să devină, pe zi ce trece, prietenă cu bisturiul medicului estetician.

Zilele trecute, Deea Maxer și-a făcut și nou câteva intervenții estetice non-invazive la nivelul feței.

„Este vorba de trei zone de botox și de augumentare buze. Ca sfat înainte de proceduri trebuie să vă hidratați bine înainte și trebuie să veniți demachiate. Este mult mai sănătos”, le-a spus Deea internauților din mediul online.

Mândră din cale afară de ultimele sale transformări în ceea ce privește fața sa, bruneta a filmat momentul când specialistul îi punea acid hialuronic în buze și botox în zona ridurilor. În urma ultimelor imagini postate pe contul său de Facebook, Deea primește doar cuvinte de apreciere din partea fanilor.

„Ești superbă”, „Ești cu adevărat minunată”, „Deea îmi place cum arăți”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la internauți pe pagina sa de socializare.

Divorț tacit

În primăvara acestui an după 18 ani de iubire și 14 ani de mariaj, Dinu și Deea Maxer au ales să divorțeze la notar. Așa că în doar câteva luni cei doi și-au refăcut viețile personale. Deea trăiește o poveste intensă de iubire cu Robert Drîlea cu care în această vară au fost și în două vacanțe de lux, una în Dubai și cealaltă în Grecia unde au avut timp să se cunoască mai bine.

De asemenea și Dinu Maxer și-a refăcut viața personală alături de Magdale – Chihaia, o colegă de brească care la rândul ei i-a cunoscut cei doi copii pe care îi are din mariajul eșuat cu Deea și cu care se înțelege de minune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net