Momente dificile pentru Deea Maxer! A avut parte de un accident în timpul unui eveniment: „Să vă povestesc”

Momente dificile pentru Deea Maxer! Vedeta a povestit, în urmă cu puțin timp, că s-a confruntat cu un moment delicat,  la un eveniment la care a fost invitată și la care a susținut un moment artistic. Vedeta a alunecat pe gresie și a căzut, iar acum, Deea Maxer a vorbit pe Instagram despre pățania prin care a trecut!

Deea Maxer a vorbit despre căzătură pe Instagram / captură: Instagram
Deea Maxer a vorbit despre căzătură pe Instagram / captură: Instagram

Deea Maxer a fost nevoită să treacă printr-un moment dificil chiar ieri seară, când a fost invitată să susțină un moment artistic la un eveniment! Vedeta a vorbit recent, pe Instagram, despre cele întâmplate, povestind că căzut din cauza condensului acumulat pe gresia din restaurantul unde avea loc petrecerea.

Din fericire, fosta soție a lui Dinu Maxer se simte bine și nu s-a rănit în urma căzăturii. Deea Maxer chiar a mai spus că a trecut mult timp de când a mai pățit o asemenea căzătură.

„Hai să vă povestesc ceva. Aseară am fost pentru un show de dans oriental la ziua unui prieten de-al meu și, la un moment dat, restaurantul respectiv are jumate mochetă și jumate cu gresie. Și, în momentul în care am trecut pe partea cu gresia, băieții de la sunet au dat cu fum greu pe jos și s-a făcut condens pe gresie. Am luat o mare căzătură. Nu mai luasem o căzătură de mult timp”, a scris vedeta, pe pagina ei de Instagram.

Deea Maxer a vorbit despre incident pe pagina sa de Instagram

În ciuda căzăturii suferite la petrecere, această perioadă rămâne una bună pentru Deea Maxer, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Robert Drilea. Cei doi și-au sărbători recent aniversarea, iar Deea Maxer a precizat că relația lor deja a ajuns la 5 luni, cei doi fiind împreună încă din luna aprilie a acestui an.

În ciuda ghinionului despre care a vorbit pe Instagram, Deea Maxer trăiește clipe fericite alături de partenerul ei, iar relația lor pare a fi una perfectă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net