S-a aflat abia acum! Ea este femeia care „a intervenit” între Dinu Maxer și Magdalena Chihaia: „Când am văzut că s-a cuplat mi-am luat gândul”

Ultimele luni din viața lui Dinu Maxer nu au fost deloc unele liniștite, ci pline de peripeții. A divorțat de Deea, femeia alături de care a fost împreună mai bine de 18 ani și cu care are doi copii, apoi a încercat să dea mai multe șanse iubirii, până a devenit, oficial, iubitul Magdalenei Chihaia. Femeia a făcut o serie de declarații despre începutul relației lor, dar și despre femeia cu care Dinu a avut o relație de tip „pansament”. 

Magdalena, despre începuturile relației cu Dinu / foto: Colaj Click!
Magdalena, despre începuturile relației cu Dinu / foto: Colaj Click!

La puțin timp după divorț, în presa românească vuia vestea că Dinu Maxer are deja o nouă iubită - Ada- o tânără cu care a fost împreună foarte puțin timp. Înainte de ea o cunoscuse deja pe Magdalena, pe care inițial a privit-o doar ca pe o „prietenă”. 

Iubita lui Dinu: „Eu sunt Magda, fana ta”

Magdalena și Dinu s-au cunoscut prin intermediul unui prieten, Florin. Încă din primele secunde, femeia s-a introdus drept fana lui, și de acolo până la o lungă discuție nu a mai fost decât un pas. 

„Magdalena: Primul lucru a fost așa: Bună, eu sunt Dinu Maxer. Eu i-am zis: Bună, eu sunt Magda, fana ta. Florin era de față, râdea de noi.

Dinu: Florin Burescu, prietenul nostru comun, care cumva este și nașul relației. Noi ne-am cunoscut în seara respectivă, am stat de vorbă foarte mult, până pe la 4 dimineața, dar după nu am vrut să continuăm, am simțit ceva fiecare, dar am fost reținuți.”, au spus cei doi, prezenți în emisiunea online WOWnews.

Deși au petrecut împreună ore bune în care au povestit și s-au cunoscut, nu au fost suficiente pentru a se înfiripa ceva între ei, căci, potrivit mărturisirilor Magdalenei, Ada a intervenit în viața lui Dinu, moment în care și-a luat gândul de la o posibilă relație cu artistul. 

Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer / foto: Social media
Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer / foto: Social media

„Am lăsat-o așa pentru că nu era momentul potrivit. Dinu abia divorțase, deci clar nu era un moment potrivit, iar eu nu voiam să mă bag într-o relație pansament.

I-a venit între timp și un pansament (n.r- Ada, femeia cu care s-a cuplat) și după aia am putut să… Eu când am văzut că s-a cuplat mi-am luat gândul, adică nu am mai așteptat nimic. Pur și simplu am zis că îi voi fi prietenă, pentru că are nevoie în primul rând de un prieten și după aceea de celelalte laturi ca și iubită.”, a continuat bruneta.

Dinu Maxer: „Multe persoane au simțit că există ceva între noi” 

Povestea lor de iubire avea să prindă contur în timpul unei escapade în Dubai. Magdalena și Dinu au plecat în tărâmul miliardarilor ca prieteni, și s-au întors ca iubiți. 

„A fost extrem de matură sentimental și a avut răbdare, iar Florin a mai făcut un pas, în momentul în care eu am apărut pe TV și am promovat piesa „S-a furat mireasa”. El mi-a sugerat să colaborez cu Magda și ea a devenit atunci mireasă, moment care ne-a legat iarăși, dar profesional…

Culmea, foarte multe persoane au simțit că există ceva între noi, eu simțeam că nu există, deci nu am mințit la vremea respectivă, dar faptul că s-au întâmplat lucruri după aceea și am descoperit în Magda un om senzațional, evident a schimbat atunci opțiunea mea. Nu opțiunea, punctul de vedere.”, a mai spus fostul soț al Deei Maxer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net