Actuala iubită a lui Dinu Maxer și-a luat rolul în serios! Cum se înțelege cu „fiul vitreg” al vedetei

#Exclusiv Click!

Dinu Maxer (50 de ani) simte din nou fluturași în stomac după divorțul tacit de Deea Maxer, femeia cu care s-a iubit timp de 18 ani, dintre care 14 ani au fost căsătoriți. Astfel, după separare, domnița care îi face zilele fericite este Magdalena Chihaia (37 de ani), o tânără cu trup de manechin, șatenă cu ochii albaștri.

Cei doi își trăiesc iubirea la intensitate maximă, mai ales că acum se află în Dubai alături de fiul artistului, Adreas unde se distrează pe cinste. Din imaginile postate de cei doi pe rețelele sociale, dar și din spusele șatenei pentru Click! se pare că aceasta se înțelege foarte bine cu puștiul.

„Suntem în Dubai acum. Ne înțelegem foarte bine, suntem buni prieteni, încă din vară…aici ne distram toți trei foarte mult și chiar îți pot spune că avem aceleași gusturi la mâncăruri.

Ne completăm perfect. Am fost la un parc de distracție și ne-am distrat maxim, băieții s-au dat în jocuri mai complicate, eu în cele mai soft. Am fost la plajă puțin, ne-am plimbat! Ne-am închiriat mașină și pentru că am stat patru luni aici, am putut să le arat și locuri pe care turiștii nu le văd”, a declarat Magdalena Chihaia pentru Click!

Dinu Maxer, sărbătorit la un rege

Dinu Maxer, sărbătorit de iubită. Sursă: Facebook

Astăzi, solistul trupei AXXA împlinește 50 de ani! Așa că partenera sa de viață a făcut pe cât posibil să nu îi lipsească absolut nimic.

„De aseară am început să-l serbăm pe Dinu! Ziua lui Dinu a început defapt acum o săptămână când a avut petrecerea de 50 de ani în tară înainte să plecăm în Dubai. Zi de naștere pe care și-a dorit să o dăruiască copiilor din Căsuța Armonia”, a mai  spus Magdalena Chihaia pentru Click!

Click! spune

Dinu și Deea Maxer au divorțat la finalul lunii martie 2023, însă în prezent au rămas în relații de amiciție de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas, în vârstă de 11 ani, și Maysa, în vârstă de 3 ani. Cei doi foști soți locuiesc în același bloc, însă la etaje diferite, Deea la etajul doi, iar Dinu la etajul cinci. Fiecare are în grijă câte un copil.

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net